1. Haberler
  2. Gündem
  3. İşte Aksaray’daki acı kazanın görüntüleri!

İşte Aksaray’daki acı kazanın görüntüleri!

featured
service

Aksaray merkez ilçe E-90 karayolu üzerinde, Balıkesir’den Kapadokya’ya gitmekte olan bir tur otobüsü devrildi. İçerisinde 2 şoför, 1 rehber ve 41 yolcunun bulunduğu otobüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yoldan savruldu ve devrildi. Kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi ise yaralandı.

Kazaya ilişkin görüntüleri paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden kazaya dair açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Kazada maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ağır olmak üzere 33 vatandaşımız da yaralanmıştır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Yerlikaya, kazaya ilişkin yapmış olduğu bir başka açıklamada ise bir hastanın doktorlar tarafından hayata döndürüdldüğünü ifade ederek, “Hastamızın tedavisi ağır yaralı olarak yoğun bakımda devam ediyor. Dualarımız yaralılarımız için. Maalesef 6 vatandaşımız vefat etti, 3 ‘ü ağır 34 vatandaşımız yaralandı.” dedi.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ANKARA (İGFA)

İşte Aksaray’daki acı kazanın görüntüleri!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.