1. Haberler
  2. istanbul
  3. İstanbul’u Koşuyorum Avrupa Etabı Yarın

İstanbul’u Koşuyorum Avrupa Etabı Yarın

featured
service

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen “İstanbul’u Koşuyorum Avrupa Etabı” bu Pazar günü gerçekleşecek. “Colour Run-Renkli Koşu” temasıyla yapılacak olan etkinliğe 6 bin kişi kayıt yaptırdı. Etkinlik dolayısıyla, İstanbul’un Tarihi Yarımada bölgesindeki bazı yollar 6 Ekim Pazar günü trafiğe kapatılacak.

Bazı Yollar 5 Saat Kapalı Kalacak

Koşu etkinliği nedeniyle 06.00 ile 11.00 saatleri arasında bazı güzergahlarda trafik akışı durdurulacak. Trafiğe kapatılacak yollar şunlar: Kennedy Caddesi (Eminönü-Yenikapı ve Zeytinburnu-Yenikapı yönleri), Namık Kemal Caddesi, Mustafa Kemal Caddesi, Segah Sokak, Kumluk Sokak, Şair Sermet Sokak, Aksakal Sokak ve Ahırkapı Sokak.

Koşu Saat 08.30’da Başlayacak

Etkinlik sabahı, ilk olarak 10 kilometrelik parkurda yarışacak olan sporculara saat 08.30’da Yenikapı’da start verilecek. Ardından, 5 kilometrelik parkurda koşacak sporcular 08.45’te yarışa başlayacak. 10 kilometrelik parkurda yarışanlar Gülhane Kapısı’na kadar koşup, dönüş alarak tekrar Yenikapı’da yarışı tamamlayacak.

İstanbul’u Koşuyorum Avrupa Etabı Yarın
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.