1. Haberler
  2. Dizi
  3. İnci Taneleri 20. Bölüm Ne Zaman? 19. Bölüm İzle

İnci Taneleri 20. Bölüm Ne Zaman? 19. Bölüm İzle

service

Yılmaz Erdoğan’ın başrolünde olduğu ve heyecanla takip edilen İnci Taneleri dizisi, bu akşam 20. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Kanal D ekranlarında saat 20:00’de yayınlanacak olan yeni bölümde izleyicileri yine sürükleyici bir hikâye bekliyor.

İnci Taneleri 20. Bölüm Ne Zaman? 19. Bölüm İzle 1

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Ümit Beste Kargın, Orkuncan İzan ve Furkan Rıza Demirel gibi yetenekli isimler yer alıyor.

20. Bölümde Neler Olacak?

Bu akşamki bölümde, Azem Yücedağ cezaevinden yıllar sonra çıkar ve kaybettiklerini geri kazanmak için mücadele etmeye başlar. Geçmişindeki acılar ve taşıdığı büyük sırlarla yüzleşen Azem, hayatın yükünü sırtında taşırken, içindeki umudu kaybetmemeye çalışır. Kolyesinden kopmuş inci taneleri gibi dağılmış hayatını yeniden toparlayabilecek mi? Bu sorular izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

19. Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Geçtiğimiz bölümde, Azem, tüm kalbiyle kızının düğününde yanında olmayı isterken, kızı Nehir’i tedirgin etmek istememişti. Aynı zamanda Dilber, Yıldız ve Zerre’yi saklamak için Göcek’e gitmişti. Nehir’in düğünü için Piraye ve ailesi de Göcek’te bulunurken, Cihan, gerçek kimliğini açıklayamamış ve öz ablasının kuzeni rolünü oynamaya devam etmişti. Ancak hiç hesapta olmayan bir tanışma, Cihan’ın duygusal çatışmalarına yeni bir boyut katmıştı.

İnci Taneleri 20. Bölüm Ne Zaman? 19. Bölüm İzle 2

20. bölüm, dizinin tutkunları tarafından merakla bekleniyor. İnci Taneleri, bu akşam saat 20:00’de Kanal D ekranlarında olacak.

İnci Taneleri 20. Bölüm Ne Zaman? 19. Bölüm İzle
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.