1. Haberler
  2. İstanbul
  3. İETT’den Yeni Otobüs Hatları! İstanbul’un 4 İlçesinde Ulaşım Kolaylaşıyor

İETT’den Yeni Otobüs Hatları! İstanbul’un 4 İlçesinde Ulaşım Kolaylaşıyor

featured
service

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) bağlı kuruluşu İETT, şehir içi ulaşımda daha verimli hizmet sunmak amacıyla yeni otobüs hatları ve ek seferlerle İstanbullular’ın günlük yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. İstanbul’un Sancaktepe, Beykoz, Küçükçekmece ve Maltepe ilçelerinde başlatılan bu yeni ulaşım düzenlemeleriyle toplu taşımada iyileştirmeler gerçekleştirildi.

Sancaktepe’de, ilçedeki metro istasyonları ve hastanelere doğrudan ulaşım sağlayacak 9 yeni otobüs hattı devreye alındı. Bu yeni hatlar ve mevcut hatlara eklenen seferlerle, ilçede günlük 515 ek sefer düzenlenerek toplu taşıma kapasitesi arttırıldı.

İETT’den Yeni Otobüs Hatları! İstanbul’un 4 İlçesinde Ulaşım Kolaylaşıyor 1

Küçükçekmece ve Beykoz’a Yeni Hatlar

Küçükçekmece’de, Marmaray ve Şehir Hastanesi’ne doğrudan ulaşım imkânı sağlayan iki yeni otobüs hattı açıldı. Bu kapsamda ilçede, günlük sefer sayısı 492 artış gösterdi. Beykoz’da ise üniversiteler ve diğer ilçelere ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla 139 ek sefer devreye sokuldu.

Maltepe’de 516 Ek Sefer

Maltepe’deki hastane, metro ve üniversitelere ulaşımın iyileştirilmesi amacıyla 516 ek sefer hizmete girdi. Böylece İETT, Sancaktepe, Küçükçekmece, Beykoz ve Maltepe ilçelerinde toplamda günlük bin 662 ek sefer düzenleyerek ulaşımı daha hızlı ve kolay hale getirdi. Yeni sefer planlarının tamamı bugün itibarıyla İstanbullular’ın hizmetine sunuldu.

İETT’den Yeni Otobüs Hatları! İstanbul’un 4 İlçesinde Ulaşım Kolaylaşıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.