1. Haberler
  2. istanbul
  3. İETT Sokak Hayvanları İçin Yaşam Alanları Oluşturmaya Başladı

İETT Sokak Hayvanları İçin Yaşam Alanları Oluşturmaya Başladı

featured
service

İETT, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ve Semtpati Vakfı işbirliğiyle sokak hayvanlarını sahiplenerek, uygun olan tüm birimlerinde yaşam alanları oluşturmaya başladı.

İlk olarak, İBB Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde bulunan 4 köpeği sahiplenen İETT, #sahiplenistanbul projesine katıldı. İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Semtpati Vakfı ve İstanbul Gönüllüleri ile işbirliği içinde çalışıyor. Bu çerçevede, Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’ndeki 4 patili dostu sahiplenen İETT, onları İkitelli ve Hasanpaşa Garajları’nda kendileri için oluşturulan özel yaşam alanlarına yerleştirdi.

İETT Genel Müdürü İrfan Demet, Patili Dostları Teslim Aldı

İETT Genel Müdürü İrfan Demet’in bizzat teslim aldığı patili dostlar, yeni yaşam alanlarına kavuşarak İETT’nin çalışanlarına ve garajlarına neşe kattı. İETT, “yaşatan olacağız” hedefiyle proje kapsamında daha fazla sokak hayvanını sahiplenmeye devam edecek ve uygun olan tüm birimlerinde onlar için yeni yaşam alanları oluşturacak.

İETT Sokak Hayvanları İçin Yaşam Alanları Oluşturmaya Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.