1. Haberler
  2. Gündem
  3. İçişleri Bakanı Yerlikaya: “3 Şehidimiz Var”

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “3 Şehidimiz Var”

featured
service

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin detaylar netleşiyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıya dair yaptığı açıklamada, 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yerlikaya, “Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek”

Saldırıda 3 şehit verildiğini belirten Bakan Yerlikaya, 14 kişinin de yaralandığını açıkladı. Yerlikaya, açıklamasında, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “3 Şehidimiz Var”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.