1. Haberler
  2. istanbul
  3. İBB Gençlik Ofisleri’nde Güz Dönemi Eğitimleri Başlıyor

İBB Gençlik Ofisleri’nde Güz Dönemi Eğitimleri Başlıyor

featured
service

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), gençlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği eğitim programlarının başvurularını açtı. 15-29 yaş arası gençlere yönelik olarak düzenlenen eğitimler, İBB Gençlik Ofisleri’nde gerçekleştirilecek ve bu dönemde 4 ana başlık altında 22 farklı alanda eğitim verilecek. Başvurular, İstanbul Senin mobil uygulaması üzerinden ve genclikspor.ibb.istanbul web adresi aracılığıyla yapılabiliyor.

Akademisyenler ve Uzmanlar Eşliğinde Eğitim

İBB Gençlik Ofisleri, haftanın yedi günü açık olacak şekilde gençlerin eğitim ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürüyor. Alanında uzman isimler ve akademisyenlerin vereceği bu eğitimler, gençlerin donanımlarını artırmayı ve mesleki alanda kendilerini geliştirmelerini hedefliyor.

Ekim, Kasım ve Aralık Aylarını Kapsayan Program

15-29 yaş aralığındaki gençlere hitap eden eğitimler, Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayacak şekilde planlandı. Hem öğrenim hayatına devam eden gençler hem de iş hayatına hazırlananlar için geniş bir eğitim yelpazesi sunuluyor.

7 Gençlik Ofisinde 22 Farklı Branşta Eğitim

Bu dönemde eğitimler, Gaziosmanpaşa, Hisarüstü, Ümraniye, Sarıyer ve Büyük İstanbul Otogarı Gençlik Ofisleri ile birlikte Fatih Uluslararası Gençlik Ofisi ve Bağcılar Gençlik Merkezi’nde verilecek. Eğitim programları, gençlerin okul, staj ve sınav takvimlerine uygun şekilde düzenlenmiş durumda.

Yabancı dil kategorisinde İngilizce (gramer), İngilizce konuşma, YDS hazırlık, Korece ve Almanca dersleri yer alırken, sanat kategorisinde ise keman, resim, diksiyon, gitar, yaratıcı drama, bateri, tiyatro, hat sanatı, piyano, şan, yazarlık atölyesi, oyun çıkartma atölyesi, kamera önü ve oyunculuk, konservatuara hazırlık (tiyatro) gibi eğitimler bulunuyor. Kişisel gelişim alanında diksiyon, CV hazırlama ve mülakat teknikleri dersleri verilirken, program kapsamında ayrıca ilk ve acil yardım eğitimleri de gençlere sunulacak.

BAŞVURU VE KAYITLAR “İSTANBUL SENİN” UYGULAMASINDA

İBB Gençlik Ofisleri eğitim programlarının başvuruları ise İstanbul Senin mobil uygulamasından ve genclikspor.ibb.istanbul web sitesinden alınıyor. Son başvuru tarihi ise 30 Eylül. 

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki ofisler gençlerin eğitim, kişisel gelişim ve istihdamlarına yönelik kurs ve seminer programları ile gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri, sınavlara hazırlanabilecekleri, dinlenip kaliteli zaman geçirebildikleri alanlar olarak hizmet veriyor. İstanbul’da yedi lokasyonda hizmet veren ofislerde genel olarak derslik, kitap kafe, kütüphane, eğitim salonu, dinlenme alanı, ritim atölyesi, idari ofisler, ders çalışma alanları, bilgisayar eğitim salonu, seminer ve sahne sanatları alanı, sesli çalışma odası, analog ve dijital oyun alanları gibi alanlar yer alıyor. 

İBB Gençlik Ofisleri’nde Güz Dönemi Eğitimleri Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.