1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. HUAWEI MatePad Pro 12.2 ve MatePad 12X Türkiye’de Yoğun İlgiyle Karşılandı

HUAWEI MatePad Pro 12.2 ve MatePad 12X Türkiye’de Yoğun İlgiyle Karşılandı

featured
service

HUAWEI, yeni nesil tablet modelleri MatePad Pro 12.2 ve MatePad 12X’i Türkiye pazarında kullanıcılarla buluşturdu. Göz konforunu artıran PaperMatte ekran teknolojisi ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken bu modeller, satışa sunulduğu ilk haftalarda büyük ilgi topladı. Özellikle MatePad Pro 12.2, zincir mağazalarda gösterdiği yüksek satış performansıyla ön plana çıktı.

MatePad Pro 12.2 En Parlak Tandem OLED Ekranına Sahip

Yeni MatePad serisi, göz sağlığını koruyan teknolojisi ve yüksek performans özellikleriyle hem yaratıcı çalışmalar hem de mobil üretkenlik için ideal bir çözüm sunuyor. MatePad Pro 12.2, özellikle profesyoneller için tasarlanmış olup, 12.2 inç Tandem OLED ekranı ve 2000 nit’e kadar parlaklık sunan yapısıyla dünyanın en parlak Tandem OLED ekranlarından birine sahip. Bu yüksek parlaklık değeri ve 2.000.000:1 kontrast oranı, canlı ve gerçeğe yakın görüntüler sağlıyor. Ayrıca, NearLink destekli klavye ve kalemi sayesinde PC deneyimini tablete taşıyan bu model, hafif ve taşınabilir yapısıyla esneklik sağlıyor.

HUAWEI MatePad Pro 12.2 ve MatePad 12X Türkiye'de Yoğun İlgiyle Karşılandı 1

Öte yandan MatePad 12X, daha genç ve dinamik kullanıcıları hedefliyor. 12 inç PaperMatte ekranı sayesinde okuma, yazma ve çizim gibi aktivitelerde göz konforu sunan bu model, sadece 555 gram ağırlığında ve ince tasarımıyla taşınabilirliği ön plana çıkarıyor. Yüksek çözünürlüklü ekranı, NearLink destekli kalem ve klavyesi ile günlük kullanım ve yaratıcı işler için ideal bir deneyim sunuyor.

Türkiye pazarına girişinin ilk haftasında MatePad Pro 12.2, MatePad Pro 13.2’ye oranla üç kat daha fazla satış gerçekleştirdi. Genel tablet satışları da yılın aynı dönemine göre %75 artış gösterdi. HUAWEI’nin Türkiye’ye özel fiyatlandırma politikası kapsamında MatePad Pro 12.2, 34.999 TL’den; MatePad 12X ise 19.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Her iki modelde de kalem, klavye ve ekran hasarı garantisi hediye olarak veriliyor. Ayrıca MatePad 12X PaperMatte Beyaz modeli için sınırlı süreye özel ekstra 1.000 TL sepet indirimi fırsatı bulunuyor.

HUAWEI MatePad Pro 12.2 ve MatePad 12X Türkiye’de Yoğun İlgiyle Karşılandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.