1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. HUAWEI İstanbul’da Yeni Ürün Lansmanını Gerçekleştirdi

HUAWEI İstanbul’da Yeni Ürün Lansmanını Gerçekleştirdi

featured
service

Teknoloji dünyasının öncü markası HUAWEI, 8 Ekim Salı akşamı İstanbul Rixos Tersane otelde Türk basınına yeni ürünlerini tanıttı. Geniş katılımlı etkinlikte; teknoloji basınının yanı sıra lifestyle yayınlar, ulusal haber mecraları ve influencer’lar da yer aldı. Lansmanın öne çıkan ürünleri arasında tansiyon ölçen Watch D2 akıllı saati, gelişmiş golf özellikleriyle dikkat çeken Watch Ultimate Green Edition ve en hızlı WiFi 7 destekli router HUAWEI WiFi 7 BE3 bulunuyordu. Aynı zamanda HUAWEI’nin Acıbadem Hastaneleri ile yaptığı sağlık hizmetlerinde yenilikçi çözümler sunan iş birliği de duyuruldu.

HUAWEI CEO’su Wan Fei’den Büyüme Vurgusu

HUAWEI Türkiye Tüketici İş Grubu CEO’su Wan Fei, etkinliğin açılış konuşmasında HUAWEI’nin global başarısına değindi. Fei, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“IDC’nin en son verilerine göre HUAWEI, küresel olarak bir numaralı akıllı giyilebilir marka haline geldi. Bu yıl küresel kullanıcı sayımız 500 milyonu aşmış durumda. Huawei Watch GT4 serisi geçtiğimiz yıl Türkiye’de büyük bir başarı elde etti. Bugün, Huawei yeni Watch GT5 serisinin Türkiye’de GT4 serisine kıyasla 2 kattan fazla satış artışı elde ettiğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Moda gibi, Huawei de asla durmaz. Huawei, sınırları zorlayarak ve herkesin tarzını ifade etmesini sağlayarak yatırım yapmaya ve yenilikler getirmeye devam edecek.”

Ünlü Konuklarla Renklenen Lansman

Lansmanda sürpriz bir isim de sahne aldı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay, MatePad Pro 12.2 deneyiminden bahsetti. Türkay, parlama yapmayan PaperMatte ekranının çekim sırasında güneş altında bile rahatça kullanılabildiğini ve klavye ile kalemi sayesinde çok daha kompakt bir tablet deneyimi sunduğunu belirtti. Türkay ayrıca, MatePad Pro 12.2’nin “dokunmadan kontrol” özelliğinin yemek yaparken içerik değiştirme gibi durumlarda büyük kolaylık sağladığını ifade etti.

Yeni Nesil Ürünlerle Geleceğe Yön Veren Teknolojiler

HUAWEI’nin lansmanındaki dikkat çeken ürünlerden biri, dünyanın ilk bilek tabanlı ambulatuvar kan basıncı izleme cihazı olan HUAWEI Watch D2 oldu. Watch D2, 24 saat boyunca doğru kan basıncı ölçümü sağlarken, HUAWEI TruSense sistemi sayesinde daha hızlı ve hassas sonuçlar sunuyor. Şık ve ince tasarımıyla kullanıcıların her an tansiyonlarını kontrol etmelerine olanak tanıyan bu cihaz, sağlık teknolojilerinde devrim niteliğinde.

Bir diğer öne çıkan ürün ise HUAWEI Watch Ultimate Green Edition oldu. Keşif Modu ve Golf Sahası özellikleriyle maceraperestler için tasarlanan bu akıllı saat, yeşil-beyaz renk kombinasyonu ve çift renkli nano-teknoloji seramik çerçevesiyle estetik bir deneyim sunuyor. Golfseverler için AI Caddie gibi gelişmiş analizler sağlayan saat, aynı zamanda rota aktarımı gibi özelliklerle kullanıcılarına pratik çözümler sunuyor.

Dünyanın En Hızlı Router’ı: HUAWEI WiFi 7 BE3

HUAWEI’nin lansmandaki bir diğer gözdesi, yüksek hız ve güçlü bağlantı sunan HUAWEI WiFi 7 BE3 router’ı oldu. WiFi 6’ya kıyasla %30 daha stabil bağlantı sağlayan cihaz, özellikle yüksek performans gerektiren 8K video akışı ve büyük dosya transferleri için ideal. BE3, gelişmiş güvenlik özellikleri ve kullanıcı dostu arayüzüyle hem evler hem de iş yerleri için güçlü bir internet çözümü sunuyor. Misafir ağ oluşturma ve ebeveyn kontrolü gibi özellikler de router’ın kullanıcı dostu yapısını pekiştiriyor.

HUAWEI İstanbul’da Yeni Ürün Lansmanını Gerçekleştirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.