1. Haberler
  2. Spor
  3. Hollanda-Türkiye Maçı Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda

Hollanda-Türkiye Maçı Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda

featured
service

A Milli Futbol Takımımızın UEFA EURO 2024™ serüveni, Trendyol sponsorluğunda Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda kurulan dev ekranda, futbolseverlerin büyük ilgisiyle sürüyor. Yüzlerce taraftar, parkın büyüleyici atmosferinde toplanarak millilerimizin Avusturya karşısında aldığı harika galibiyeti birlikte kutladı. Ay-yıldızlı takımımızın çeyrek final mücadelesinde Hollanda-Türkiye karşılaşmasını aynı birlik ve beraberlik ruhuyla izleme şansını elde edecekler.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın tek Türk partneri olan Trendyol, A Milli Futbol Takımlarının resmi sponsoru olarak millilerimizin yanında olmaya devam ediyor. UEFA EURO 2024™ şampiyonasında Avusturya’yı mağlup ederek son 16 turunu geçen ay-yıldızlı millilerimiz, çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya gelecek. 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00’de oynanacak olan Hollanda-Türkiye maçı, Sanatçılar Parkı’ndaki dev ekranda canlı olarak ücretsiz izlenebilecek.

Olimpiyat Coşkusu da Parkta Yaşanacak

Türk sporuna ve sporcusuna büyük destek veren Trendyol, UEFA EURO 2024™ Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ardından Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda da İstanbulluları bir araya getirecek. 4 – 11 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda, millilerimizin sahada olduğu her müsabakada, taraftarlar Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda buluşacak.

Hollanda-Türkiye Maçı Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.