1. Haberler
  2. Spor
  3. Halter’de Türkiye Şampiyonu Pursaklar’dan: Özdemir Türkiye Şampiyonu Oldu

Halter’de Türkiye Şampiyonu Pursaklar’dan: Özdemir Türkiye Şampiyonu Oldu

featured
service

Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcularından Hüseyin Bora Özdemir, Minikler U15 Türkiye Halter Şampiyonası’nda 66 kilo sıkletinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Bolu Gerede’de düzenlenen Minikler U15 Türkiye Halter Şampiyonası’nda, Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcusu Hüseyin Bora Özdemir, 66 kg sıkletinde kaldırdığı 100 kg ile Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Türkiye’nin en yetenekli haltercilerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve Pursaklar’ı başarıyla temsil ederek Türkiye Şampiyonu olan Hüseyin Bora Özdemir’i arayarak tebrik etti.

Belediye Başkanı’ndan Tebrik Mesajı

Hüseyin Bora Özdemir’in Pursaklar’a büyük bir gurur yaşattığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Birçok spor dalında olduğu gibi halterde de sporcularımıza verdiğimiz eğitimlerin meyvesini toplamaya devam ediyoruz. Minikler U15 Türkiye Halter Şampiyonası’nın minik erkekler 66 kilo sıkletinde yarışan Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcumuz Bora toplamda kaldırmış olduğu 100 kilo ile Türkiye Şampiyonu oldu. Bizlere büyük bir gurur yaşatan sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Halter’de Türkiye Şampiyonu Pursaklar’dan: Özdemir Türkiye Şampiyonu Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.