1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Güldür Güldür Show “Vatandaş Olimpiyatları” Skeci İzle

Güldür Güldür Show “Vatandaş Olimpiyatları” Skeci İzle

featured
service

Komedi dünyasının vazgeçilmezlerinden Güldür Güldür Show, 381. bölümüyle Show TV ekranlarında seyircileri kahkahaya boğdu. Her hafta olduğu gibi bu hafta da sosyal meseleleri esprili bir dille ele alan program, “Vatandaş Olimpiyatları” skeciyle dikkat çekti. Ekonomik sıkıntılar, eğitim sistemi ve hayat pahalılığı gibi konular mizahi bir dille ele alınarak seyirciye sunuldu.

Güldür Güldür Show "Vatandaş Olimpiyatları" Skeci İzle 1

Güldür Güldür ekibinin hazırladığı skeçte, ülkedeki ekonomik sorunlar farklı yarışmalarla temsil edildi. Doğalgaz, elektrik, kira gibi temel giderler olimpiyat oyunlarındaki ağırlık kaldırma yarışmalarına benzetilirken, gıda fiyatlarındaki artış ve geçim mücadelesi de yaşam yarışına dönüştürüldü. Aynı zamanda eğitim sistemine de yer verilen bölümde, öğrencilerin barınma, yurt ve beslenme sorunlarına vurgu yapıldı. Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan öğrencilerin karşısına çıkan liyakat engeli ise mizahi bir anlatımla ekrana taşındı.

Her yaştan izleyiciyi ekran başına kilitleyen 381. bölümde, ayrıca birbirinden farklı konuları ele alan skeçler de yer aldı. Bölümde öne çıkan diğer skeçler ve başlangıç dakikaları ise şöyle:

  • Anlaşamayan Çift / Online Buluşma: 03:32
  • Patron Hayati: 30:06
  • Vatandaş Olimpiyatları: 59:21
  • Sana Telefon Alacam / Yalan: 01:19:38
  • Kaç Para: 01:45:09
  • Yanlış Bilen 6 / Kastır Şef: 02:01:48
Güldür Güldür Show “Vatandaş Olimpiyatları” Skeci İzle
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.