1. Haberler
  2. Yerel
  3. Giresun Belediyesi’nden Sosyal Belediyecilik Hamlesi: Kent Lokantası Hizmete Açılıyor

Giresun Belediyesi’nden Sosyal Belediyecilik Hamlesi: Kent Lokantası Hizmete Açılıyor

featured
service

Giresun Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirmek adına yeni bir adım atarak, Kent Lokantası projesini hayata geçiriyor. Uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek hizmeti sunacak olan lokanta, 27 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Şeyhkeramettin Mahallesi’nde yer alan belediye ek hizmet binasında açılacak. Bu yeni hizmetle, Giresun halkının ekonomik ve besleyici yemeklere kolayca ulaşması hedefleniyor.

Karadeniz’den Geniş Katılım Bekleniyor

Açılışa, Karadeniz Bölgesi’nde bulunan 26 CHP’li belediye başkanı davet edildi. Açılışa katılması beklenen belediyeler arasında; Artvin, Hopa, Kemalpaşa, Murgul, Yusufeli, Borçka, Görele, Espiye, Bulancak, Soğukpınar, Ortahisar, Beşikdüzü, Altınordu, Gürgentepe, Çamaş, Kabataş, Ardeşen, Fındıklı, Pazar, Atakum, Turhal, Zile, Amasya, Taşova, Merzifon ve Gümüşhacıköy belediyeleri bulunuyor. Bölgenin önemli belediye başkanlarının bir araya geleceği açılışta, sosyal dayanışma ve halk sağlığı odaklı bu projenin tanıtımı yapılacak.

Kent Lokantası: Her Gün 500 Kişiye Hizmet Verecek

70 metrekare alana sahip olan Kent Lokantası, aynı anda 40 kişiye yemek servisi yapabilecek kapasitede. Gün boyunca ise 500 kişiye yemek sunulması planlanıyor. Lokanta, haftanın 5 günü saat 12.00-16.00 arasında hizmet verecek. Her gün 3 çeşit yemek ve suyu kapsayan tabldot menüsü ile halkın hem ekonomik hem de dengeli beslenmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Başkan Fuat Köse: “Herkese Uygun Fiyatlı Yemek Sunacağız”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, bu projeyle sosyal belediyecilik anlayışını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Köse, Kent Lokantası’nın Giresun halkına kaliteli ve uygun fiyatlı yemek hizmeti sunacağını belirterek, açılışa tüm Giresunluları davet etti. Başkan Köse, “Amacımız, halkımıza uygun fiyatlarla sağlıklı ve lezzetli yemekler sunmak. Kent Lokantası, herkesin rahatlıkla yararlanabileceği bir mekan olacak” ifadelerini kullandı.

Giresun Belediyesi’nden Sosyal Belediyecilik Hamlesi: Kent Lokantası Hizmete Açılıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.