1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. GetirAraç, Ulaşım Sponsoru Oldu

GetirAraç, Ulaşım Sponsoru Oldu

featured
service

İstanbulluların kültürel yaşamını destekleme hedefiyle hareket eden GetirAraç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Kültür AŞ ile iş birliği yaparak Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nun bu yıl da ulaşım sponsoru oldu.

Geçen yıl da aynı sponsorluk anlaşmasıyla tiyatronun ulaşımını kolaylaştıran GetirAraç, bu yıl 1 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırlaması beklenen mekâna ulaşımı daha da konforlu hale getirmeyi hedefliyor.

“Katkı sağlamaya devam edeceğiz”

GetirAraç CEO’su Emre Ayyıldız, bu önemli sponsorluk hakkında yaptığı açıklamada, “Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nun ulaşım sponsoru olarak, şehrimizin kültürel yaşamına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. GetirAraç olarak, şehrimizin kültür mirasını desteklemeye ve toplumun sanatla buluşmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, bu yıl da İbrahim Maalouf, Kenan Doğulu, Buena Vista All Stars, Bülent Ortaçgil, Chris Isaak, Mert Demir ve Evgeny Grinko gibi önemli sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapacak. GetirAraç ile etkinlik alanına gelen sanatseverler, yüzde 30 indirimden faydalanabilecekleri gibi, etkinlik alanının girişindeki GetirAraç’a özel ücretsiz park alanını da kullanabilecekler. Ayrıca, etkinlik alanındaki GetirAraç standını ziyaret eden kullanıcılar, etkinlikler öncesinde keyifli anlar yaşayarak hediye çarkından sonraki kullanımları için indirim kazanma fırsatı yakalayacaklar.

GetirAraç, Ulaşım Sponsoru Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.