1. Haberler
  2. Sinema
  3. Gerilim ve fantastik türleri bir araya geliyor: İzliyorlar filmi 13 Eylül’de vizyonda

Gerilim ve fantastik türleri bir araya geliyor: İzliyorlar filmi 13 Eylül’de vizyonda

service

Başrollerinde Mehmet Polat, Gökçe Özyol ve Ekim Mağden’in yer aldığı İzliyorlar filmi, 13 Eylül’de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Üç ayrı öyküden oluşan film, izleyiciyi gerçek ile hayal arasında sürükleyici bir yolculuğa çıkaracak.

Gerilim ve fantastik türleri bir araya geliyor: İzliyorlar filmi 13 Eylül’de vizyonda 1

Adaş, Nine geri Dönmüş ve Karaca Tozu başlıkları altında toplanan öyküler, hem gerilim hem de fantastik öğeleri başarıyla harmanlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanıyla seyirciye gerilim dolu bir atmosfer sunan ve merak uyandıran filmin başrollerinde Mehmet Polat, Gökçe Özyol ve Ekim Mağden gibi tanınmış isimler yer alıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Buket Kurtez, Gülay Özden, Burcu Almeman, Meriç Başaran ve Yaren Bozkuş gibi isimler de bulunuyor.

Ödüllü yönetmen İman Tahsin tarafından çekilen İzliyorlar, yapımcılığını Halakoei Film adına Barış Kaya’nın üstlendiği bir proje. Sıra dışı hikayesi ve dikkat çekici anlatım diliyle fark yaratan İzliyorlar, 13 Eylül’de beyaz perdede sinemaseverlerle buluşacak.

Gerilim ve fantastik türleri bir araya geliyor: İzliyorlar filmi 13 Eylül’de vizyonda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.