1. Haberler
  2. Yerel
  3. Gemlik’te Cumhuriyet Coşkusu: Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi

Gemlik’te Cumhuriyet Coşkusu: Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi

featured
service

Gemlik Belediyesi Sanat ve Kültür Derneği, Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde düzenlediği Cumhuriyet Konseri’nde Atatürk’ün sevdiği şarkılarla Cumhuriyet coşkusunu izleyicilere yaşattı. Şef Zeynep Yüksel’in yönetimindeki koro, solo ve koro performanslarıyla Atatürk’ün sevdiği eserleri seslendirirken, Meltem Güneş ve Sadettin Çiçek’in sunumu, konserin seyir zevkini artırdı.

Gemlik’te Cumhuriyet Coşkusu: Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi 1

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’in eşi Hacer Deviren ile birlikte katıldığı konser, halk oyunları ve Can Parlak’ın zeybek gösterisiyle tamamlandı. Gecenin sonunda duygularını ifade eden Gemlik Sanat Kültür Derneği Başkanı Fatih Mehmet Eryılmaz, “Bizlere bu imkânı sağlayan Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şükrü Deviren de Cumhuriyet’in önemine vurgu yaparak, Gemlik Belediyesi Kültür ve Sanat Derneği’nin 1995 yılında kurulduğu ve yaşatılması sürdürülmesi kolay bir dernek olmadığını belirterek, “Öncelikle emektarlara ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu konser günlerce ortaya koyulan bir emekten sonra ortaya çıktı” şeklinde konuştu.

Gemlik’te Cumhuriyet Coşkusu: Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.