1. Haberler
  2. Yerel
  3. Gemlik Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi 1 milyar lira

Gemlik Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi 1 milyar lira

featured
service

Gemlik Belediyesi’nin 2025 yılı için hazırlanan 1 milyar 75 milyon 79 bin liralık gelir-gider bütçesi, belediye meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi. Bütçe görüşmeleri sırasında bazı meclis üyeleri, konu dışına çıkarak belediyenin çeşitli çalışmaları hakkında eleştirilerde bulunurken, Belediye Başkanı Şükrü Deviren bu eleştirilere birlik ve beraberlik çağrısı yaparak yanıt verdi.

Başkan Deviren, meclisteki konuşmasında geçtiğimiz hafta gerçekleşen Hemşehri Dernekleri Festivali ve Kitap Fuarı’na dair eleştirilere açıklık getirdi. Festivalin, yapılan oylama sonucunda İskele Meydanı’nda düzenlenmesine karar verildiğini belirten Deviren, organizasyon sırasında bazı olumsuzluklar yaşandığını ve bu konuda Esnaf Odası ile görüşeceklerini söyledi. Uygulamadaki aksaklıklara rağmen derneklerin bir araya gelmesinin önemli olduğunu vurgulayan Başkan, Kitap Limanı’nda gelecekteki konuşmacıların seçimine daha fazla özen göstererek dengeyi gözeteceklerini kaydetti.

Gemlik Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi 1 milyar lira 1

Tüm siyasi partileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet eden Başkan Deviren mecliste şöyle konuştu: “İkinci Kent Lokantası’nı Katlı Otopark altında açacağız. Burası merkezi bir nokta ve acil durumda 5 bin kişiye yemek çıkabilecek kapasitede. Kentsel Dönüşüm konusunda ise ciddi bir ekip kuruldu ve gece gündüz çalışıyor.” dedi.

“Karsak Deresi’ndeki Kirlilik İçin Çalışmalar Sürüyor”

Karsak Deresi’ndeki kirliliğe değinen Başkan Devien, “Önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı sizlerle paylaşabiliriz. Karsak Deresi’nin kirliliği ise Orhangazi, özellikle MARZİM bölgesinden geliyor. Belediye başkanımızla görüştük. Diğer belediyelerimizin uygulamalarını inceliyoruz. Gemlik’te artık küstüm oynamıyorum denmeyecek. Herkesin eleştiri hakkı var buna saygı duyuyoruz. Ama yapılacak işlerde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.” şeklinde konuştu.

Gemlik Belediyesi’nin 2025 Yılı Gelir Gider bütçesi CHP ve AK Parti grubunun kabul, MHP ve Büyük Birlik Partisi’nin ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Gemlik Belediyesi 2025 Yılı Gelir Gider bütçesi 1 milyar 75 milyon 79 bin TL oldu.

Gemlik Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi 1 milyar lira
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.