1. Haberler
  2. Yerel
  3. Gemlik Belediyesi Kamil Beki Kent Lokantası Açıldı

Gemlik Belediyesi Kamil Beki Kent Lokantası Açıldı

featured
service

Gemlik Belediyesi tarafından açılan Kamil Beki Kent Lokantası, uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmeti sunmak amacıyla Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası’nda faaliyete başladı. Kent Lokantası’nda üç çeşit yemek 70 liraya satılacak.

Açılış törenine Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, önceki dönem Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Hasan Öztürk, CHP Parti Meclisi Üyesi Canan Taşer, CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan ve belediye meclis üyeleri ile birçok davetli katıldı.

CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, açılışta yaptığı konuşmada, partisinin sosyal demokrat ilkeler doğrultusunda herkesi kapsayan hizmetler sunduğunu vurguladı.

Gemlik Belediyesi Kamil Beki Kent Lokantası Açıldı 1

“Güvenli ve Uygun Fiyatlı Gıda Hizmeti”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Kent Lokantası’nın açılışında emeği geçen ekibe teşekkür ederek, “Aş olmadan hayat devam etmiyor. Bunu yaparken esnafın dengesini gözeterek, lokantamızı iki okul ve kamu kurumlarının olduğu noktada açtık. Halkçı belediyecilik ilkelerimizle hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, İstanbul’da başlayan bu projenin Bursa’da devam ettiğini belirterek, “Bu lokanta mahalle halkımıza ve okullarımıza, bölge insanına hizmet eden, 70 liraya güvenli gıdaya ulaşılan bir yer olacak. İhtiyaç haline gelen yerlerde açılmaya devam edecek” diye konuştu.

“CHP Kimsesizlerin Kimsesi”

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP’nin sosyal yardımlaşma anlayışına vurgu yaparak, “Atatürk, cumhuriyet kimsesizlerin kimsesi diyordu. CHP de kimsesizlerin kimsesidir. İktidar olduğumuzda insanca yaşam koşullarını sağlayacağız” derken bir diğer CHP’li milletvekilli Hasan Öztürk ise “Bereketli bir gün. Dört açılış gerçekleştiriyoruz. CHP halkçı belediyeciliğinin hizmetlerini görüyoruz. Tüm ekibi yürekten alkışlıyorum. Tüm Türkiye’deki CHP’li belediyelerimizde önce insan diyerek çalışacağız. Herkesi fakirlikte birleştiren düzeni değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Gemlik Belediyesi Kamil Beki Kent Lokantası Açıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.