1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’da Yeni Transfer Gabriel Sara Şov Yaptı

Galatasaray’da Yeni Transfer Gabriel Sara Şov Yaptı

featured
service

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta Çaykur Rizespor’u ağırladı. Sarı-kırmızılı ekip, rakibini 5-0’lık net bir skorla mağlup ederek, ligdeki namağlup serisini sürdürdü. 2 asist ve 1 gol kaydeden yeni transfer Gabriel Sara ise maçta adeta şov yaptı.

Maça etkili başlayan Galatasaray, henüz 3. dakikada Davinson Sanchez’in kafa vuruşuyla öne geçti. Gabriel Sara’nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına iyi yükselen Sanchez, topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının ilerleyen dakikalarında Galatasaray duran toplardaki etkinliğini sürdürdü. 25. dakikada yine Gabriel Sara’nın etkili bir ortasında Abdülkerim Bardakcı’nın dokunuşuyla skoru 2-0’a taşıdı.

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Galatasaray, ikinci yarıda da baskılı oyununa devam etti. İki asistle yıldızlaşan Gabriel Sara, 49. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Ceza sahasına girerek köşeye yaptığı sert vuruşla skoru 3-0 yaptı.

Rakip kalede tehlikeli pozisyonlar üretmeye devam eden Galatasaray, 61. dakikada Belçikalı yıldız Dries Mertens ile farkı dört yaptı. Lucas Torreira’nın orta sahada kazandığı top sonrası hızlı gelişen atakta Mertens, uzak köşeye sert bir vuruş yaparak skoru 4-0’a taşıdı.

Barış Alper Skoru Belirledi

Sarı-kırmızılılar, 80. dakikada Barış Alper Yılmaz’ın golüyle skoru 5-0’a getirdi. Takımının hızlı paslaşmalarla rakip ceza sahasına girdiği pozisyonda Barış Alper’in vuruşu filelerle buluştu ve maçın sonucunu tayin etti.

Çaykur Rizespor, maç boyunca Galatasaray’ın baskısına karşı koymakta zorlanırken, özellikle ilk yarıda isabetli şut üretemedi. İlk yarının sonunda bir oyuncusunu kafa travması sebebiyle değiştirmek zorunda kalan Rizespor, ikinci yarıda da Galatasaray’ın üstün oyununa direnemedi.

Galatasaray bu galibiyetle ligde dörtte dört yaparak puanını 12’ye yükseltti. Aslanlar, bir sonraki maçında Gaziantep FK’yı konuk edecek.

Galatasaray’da Yeni Transfer Gabriel Sara Şov Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.