1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi’nde 4’te 4 Yaptı

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi’nde 4’te 4 Yaptı

featured
service

Galatasaray HDI Sigorta Voleybol Takımı, 2024-2025 sezonu SMS Grup Efeler Ligi dördüncü hafta maçında İstanbul Gençlik Spor ekibiyle deplasmanda karşılaştı. Bahçelievler Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi 3-1’lik skorla kazanan sarı-kırmızılılar, ligdeki galibiyet serisini dört maça çıkardı.

Galatasaray, mücadeleye şu kadroyla çıktı: Jean Patry, Ahmet Tümer, Martin Atanasov, Victor Cardoso, Doğukan Ulu, Arslan Ekşi, Hasan Yeşilbudak (L) ve Caner Ergül (L). İlk seti 21-25’lik skorla kazanan Galatasaray, ikinci sette rakibinin direnci karşısında 25-18 mağlup oldu. Ancak kalan iki sette üstün performans gösteren sarı-kırmızılılar, üçüncü ve dördüncü setleri 15-25 kazanarak sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi’nde 4'te 4 Yaptı 1

Karşılaşmada Galatasaray’ın en skorer ismi, 18 sayı üreten Jean Patry oldu. Onu, Victor Cardoso’nun 14 sayısı izlerken, Martin Atanasov ve Ahmet Tümer de 10’ar sayı ile galibiyete katkı sağladı.

Sıradaki Rakip Halkbank

Galatasaray HDI Sigorta, bu galibiyetin ardından gözünü bir sonraki maça çevirdi. Sarı-kırmızılı ekip, önümüzdeki hafta oynanacak Halkbank karşılaşması için hazırlıklarına başlayacak.

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi’nde 4’te 4 Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.