1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Daikin, CEV Challenge Kupası’nda Yoluna Namağlup Devam Ediyor

Galatasaray Daikin, CEV Challenge Kupası’nda Yoluna Namağlup Devam Ediyor

featured
service

Ülkemizi CEV Challenge Kupası’nda temsil eden Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, 32’li Finaller Turu ikinci maçında Yunanistan’ın AO Thiras takımına konuk oldu. İlk maçı İstanbul’da 3-0’lık net bir skorla kazanan sarı-kırmızılı ekip, rövanş mücadelesini de aynı skorla tamamlayarak adını 16’lı Finaller Turu’na yazdırdı.

Yunanistan’ın Dappos Karterados Salonu’nda oynanan karşılaşmada Galatasaray Daikin, setleri 25-14, 25-11 ve 25-17’lik skorlarla kazanarak güçlü bir performans sergiledi. Bu sonuçla birlikte, sezon başından bu yana oynadığı tüm maçlarda rakiplerine set vermeyen Galatasaray Daikin, galibiyet serisini 9’a çıkardı.

Müsabakaya Alexia Carutasu, Yasemin Güveli, İlkin Aydın, Ann Kalandadze, Eline Timmerman, Britt Bongaerts ve libero Eylül Akarçeşme Yatgın ilk 6’sıyla başlayan sarı-kırmızılı ekip, sahadaki üstünlüğünü maç boyunca korudu. Karşılaşmanın en skorer ismi ise 19 sayıyla Alexia Carutasu olurken, Ann Kalandadze 14 sayıyla galibiyete katkı sağladı.

Bu galibiyetle birlikte CEV Challenge Kupası’nda bir üst tura yükselen Galatasaray Daikin, 16’lı Finaller Turu’nda Almanya’nın VC Wiesbaden takımıyla karşılaşacak. Serinin ilk maçı 5-7 Kasım tarihlerinde İstanbul’da oynanacak, rövanş ise 14 Kasım’da Almanya’da gerçekleşecek.

Bir sonraki rakip Zeren Spor

Avrupa macerasının yanı sıra Sultanlar Ligi’nde de yoluna devam eden Galatasaray Daikin, bir sonraki maçında Zeren Spor’u ağırlayacak. Vodafone Sultanlar Ligi üçüncü hafta mücadelesi 19 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Galatasaray Daikin, CEV Challenge Kupası’nda Yoluna Namağlup Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.