1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray-Alanyaspor : 1-0

Galatasaray-Alanyaspor : 1-0

featured
service

Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu 8. hafta mücadelesinde Galatasaray, Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta saat 19.00’da başlayan mücadeleyi hakem Mehmet Türkmen yönetiyor.

Dakika dakika maçın canlı anlatımı:

90+7′
Maç sona erdi.

90+5′
Teknik direktör bir değişiklik yapmaya karar veriyor. Kaan Ayhan oyundan çıkarken, Metehan Baltacı (Galatasaray) oyuna dahil oluyor.

90+5′
Oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Baris Alper Yılmaz oyundan çıkarken, Elias Jelert (Galatasaray) sahaya dahil oluyor.

90+2′
Fernando Muslera (Galatasaray) maçın bu anında ilk sarı kartını alıyor.

90+2′
Nicolas Janvier (Alanyaspor) akıllıca atılan bir pasla net bir gol şansı yakalıyor, ancak vuruşu oldukça kötü oluyor ve top hedefi bulmuyor.

90+’
Uzatma süresi olarak en az 5 dakika daha maç devam edecek.

90′
Hakem, oyuncu değişikliğini onaylıyor. Loide Augusto, oyundan çıkarak Juan Christian (Alanyaspor) ile yer değiştiriyor.

89′
Roland Sallai (Galatasaray) ceza sahasında yerde kalıyor, hakem devam kararı veriyor!

87′
Galatasaray köşe vuruşu kullandı. Defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırıyor.

86′
Mehmet Turkmen düdüğünü çalıyor ve rakibini düşüren Nicolas Janvier (Alanyaspor) için faulü tespit ediyor. Galatasaray lehine serbest vuruş kararı verildi.

85′
Baris Alper Yılmaz (Galatasaray), kanattan ceza sahasına yapılan ortaya sert bir kafa vuruşu yapıyor, ancak topu çok az farkla soldan dışarı gönderiyor. Bu önemli bir fırsattan yararlanamıyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Alanyaspor şimdi kale vuruşunu kullanacak.

81′
Okan Buruk, oyuncu değişikliği yapmaya hazırlanıyor. Yunus Akgün yerine Kerem Demirbay (Galatasaray) oyuna giriyor

81′
Oyuncu değişikliği gerçekleşti. Mauro Icardi’nin yerine Michy Batshuayi (Galatasaray) oyuna giriyor.

79′
Fernando Muslera (Galatasaray), uzanarak topu alıyor ve Alanyaspor köşe vuruşundan gol bulmalarına izin vermiyor.

78′
Loide Augusto (Alanyaspor), ceza sahasına bir pas gönderiyor, ancak defans oyuncuları tehlikeyi başarılı bir şekilde uzaklaştırıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgileri geçiyor ve Alanyaspor köşe vuruşu kullanacak.

77′
Defansın arkasına sarkan Baris Alper Yılmaz (Galatasaray), ofsayta düşüyor ve yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor. Bu durum sonucunda rakip takım endirekt serbest vuruş kullanacak.

76′
Baris Alper Yılmaz (Galatasaray), ceza sahasına pasını iletmekte zorlanıyor. Top, rakip defans tarafından başarılı bir şekilde kesiliyor.

74′
Abdülkerim Bardakçı (Galatasaray) ceza sahasına harika bir pas gönderiyor, fakat Mahmut Ertuğrul Taşkıran, zamanında yaptığı müdahale ile tehlikeyi önlüyor.

71′
Alanyaspor, köşe vuruşundan bir gol fırsatı elde ediyor, ancak defans oyuncusu kritik bir müdahaleyle tehlikeyi uzaklaştırmayı başarıyor.

70′
Jure Balkovec (Alanyaspor) ceza sahası çizgisinden serbest vuruş kullanıyor. Orta yerine doğrudan kaleye vurmaya çalışıyor, ancak baraj topu engelliyor. Bu fırsat boşa gidiyor! Top dışarı çıkıyor ve Alanyaspor lehine köşe vuruşu veriliyor.

69′
Kaan Ayhan (Galatasaray) rakibini düşürüyor. Hakem Mehmet Turkmen, bu müdahale sonrası sarı kartını çıkarıyor.

66′
Nicolas Janvier (Alanyaspor) sarı kartla cezalandırılıyor.

65′
Oyuncu değişikliği hazırlıkları tamamlandı. Kulübeden gelen Roland Sallai (Galatasaray) sahaya girerken, Dries Mertens oyundan çıkıyor.

65′
Rony Lopes (Alanyaspor) ceza sahasının kenarında seken topa vuruş yapıyor, ancak şutu üstten dışarı çıkıyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Galatasaray kale atışını kullanacak.

64′
Teknik direktör, takımına yeni bir enerji katmak amacıyla oyuncu değişikliği yapıyor. Rony Lopes (Alanyaspor) oyuna dahil olurken, Yusuf Ozdemir oyundan alınıyor.

63′
Alanyaspor’un kullandığı köşe vuruşunda top, Galatasaray kalecisi Fernando Muslera tarafından kontrol edilerek tehlike ortadan kaldırılıyor.

62′
Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), rakibine sert bir müdahalede bulunuyor. Hakem Mehmet Turkmen düdüğünü çalarak faulü tespit ediyor. Alanyaspor frikik kazanıyor.

59′
Loide Augusto (Alanyaspor), topu rakip defansın arkasına göndermeye çalışıyor, ancak bu denemesi başarısız oluyor. Top, rakip defans oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

59′
Gabriel Sara (Galatasaray) ceza sahasında harika bir pas alıyor, ancak çok önemli bir fırsatı değerlendiremiyor. Kaleci, muazzam bir kurtarış yaparak tehlikeyi savuşturuyor.

59′
Alanyaspor’da oyuncu değişikliği gerçekleşti. Efecan Karaca oyundan alınırken, yerine Nicolas Janvier dahil oldu.

57′
Fidan Aliti (Alanyaspor) rakibine yaptığı müdahaleyle oyun kurallarını ihlal ediyor. Hakem Mehmet Türkmen, bu pozisyonda faul kararı veriyor. Galatasaray, tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kazanıyor.

52′

Yunus Akgün (Galatasaray) ceza sahasına etkili bir orta gönderiyor, ancak rakip defans zamanında müdahale ederek topu uzaklaştırıyor ve tehlikeyi önlüyor.

50′
Alanyasporlu bir oyuncu koşusunu erken yapınca, hakem düdüğünü çalarak ofsayt kararı veriyor.

49′
Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor; Galatasaraylı oyuncu ofsaytta.

48′
Dries Mertens (Galatasaray) köşe vuruşunu kullanmaya hazırlanıyor.

47′
Lucas Torreira (Galatasaray) ceza sahası dışından sert bir şut çekti ancak rakip defans topu uzaklaştırdı. Galatasaray köşe vuruşu kullanacak.

47′
Ismail Jakobs (Galatasaray) ceza sahasına etkili bir pas göndermek istese de rakip defans araya girip tehlikeyi önlüyor.

47′
Sergio Cordova (Alanyaspor) ofsayta düştü; defansın arkasına sarkmak isterken erken hareket ediyor.

46′
Galatasaraylı bir oyuncu yaptığı sert müdahale sonucu serbest vuruşa neden oldu. Alanyaspor serbest vuruş kazandı.

45+2′
Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.

45′
1 dakikalık uzatma oynanacak.

44′
Mauro Icardi (Galatasaray) için bayrak ofsayt bayrağı kalktı. Hakem ofsayt kararı verdi.

43′
Galatasaray köşe vuruşu kullandı ancak yapılan orta defans oyuncuları tarafından rahatça uzaklaştırıldı.

39′
Galatasaray’dan bir oyuncu sert bir müdahalede bulundu. Hakem Mehmet Türkmen faulü çaldı. Alanyaspor lehine serbest vuruş kararı verildi.

37′
Barış Alper Yılmaz (Galatasaray) ceza sahasına girdi ve harika bir şut çıkardı. Ancak şut, sol direğin hemen yanından dışarı çıktı. Alanyaspor kale vuruşu kullanacak.

36′
Loide Augusto (Alanyaspor) ceza sahası dışında bir pas denemesi yaptı fakat Galatasaray defansı hızlı bir şekilde araya girip tehlikeyi uzaklaştırdı.

34′
Lucas Torreira (Galatasaray) ceza sahasına orta yaptı, ancak kaleci Mahmut Ertuğrul Taşkıran topu kontrol etti.

34′
Kaan Ayhan (Galatasaray) da ceza sahasına bir orta denemesi yaptı, fakat yine Mahmut Ertuğrul Taşkıran kalesinden çıkarak topu aldı.

33′
Hakem düdüğünü çaldı, Barış Alper Yılmaz (Galatasaray) rakibine faul yaptı. Alanyaspor serbest vuruş kullanacak.

32′
Yusuf Özdemir (Alanyaspor) ceza sahasına bir orta yaptı, ancak Galatasaray defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

31′
Galatasaray’dan bir oyuncu sert bir müdahalede bulundu ve Mehmet Türkmen faulü çaldı. Alanyaspor frikik kullanacak.

30′
Richard (Alanyaspor) hakemden sarı kart gördü.

28′
GOL! Yunus Akgün (Galatasaray), kendisine gönderilen pası kontrol etti ve ceza sahası içinden kaleciyi geçerek topu ağlara gönderdi: 1-0.

27′
Barış Alper Yılmaz (Galatasaray) ceza sahasına güzel bir pas gönderdi ancak rakip defans araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

26′
Gabriel Sara (Galatasaray) ceza sahasına yerden isabetli bir pas gönderemedi. Top, rakip defans oyuncuları tarafından engellendi.

25′
Galatasaray köşe vuruşunu hızlı bir şekilde kullandı.

24′
Yunus Akgün (Galatasaray) ceza sahası içinden mükemmel bir vuruş yaptı ancak Mahmut Ertuğrul Taşkıran harika bir kurtarışla golü engelledi. Top kale çizgisini geçti ve Alanyaspor kale vuruşunu kullanacak.

24′
Galatasaray oyuncuları kısa paslar ve iyi organizasyonlarla topa hakim oluyorlar.

22′
Alanyaspor aleyhine ofsayt kararı verildi.

21′
Barış Alper Yılmaz (Galatasaray) sert bir müdahale yapıyor ve hakem faul kararı veriyor. Serbest vuruş Alanyaspor lehine.

20′
Yunus Akgün (Galatasaray) ceza sahasına havadan bir orta yaptı ancak Mahmut Ertuğrul Taşkıran rahat bir kurtarışla topu aldı.

17′
Kaan Ayhan (Galatasaray) ileri doğru bir pas denedi ancak Alanyaspor defansı araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı. Galatasaray köşe vuruşunu paslaşarak hızlı bir şekilde kullandı ancak defans tehlikeyi önledi.

16′
Kaan Ayhan (Galatasaray) ceza sahası çizgisi civarından sol alt köşeye vuruş yaptı ancak Mahmut Ertuğrul Taşkıran rahat bir kurtarışla topu kontrol etti.

15′
Kaan Ayhan (Galatasaray) orta yapmaya çalıştı ancak defans topu uzaklaştırdı.

13′
Yunus Akgün (Galatasaray) tarafından kullanılan tehlikeli köşe vuruşunda top defans oyuncuları tarafından uzaklaştırıldı.

12′
Yunus Akgün (Galatasaray) bir köşe vuruşu kullandı ancak defans tehlikeyi uzaklaştırdı. Galatasaray bir kez daha korner kazandı.

12′
Dries Mertens (Galatasaray) ceza sahasına havadan orta yaptı ancak defans topu kontrol etti. Galatasaray bir köşe vuruşu kazandı.

10′
Hakem Mehmet Türkmen, Dries Mertens’in (Galatasaray) sert müdahalesini gördü ve faul verdi. Alanyaspor serbest vuruş kullanacak.

8′
Mehmet Türkmen oyunu durduruyor. Galatasaraylı bir oyuncunun hareketi faul olarak değerlendirildi. Serbest vuruş Alanyaspor lehine.

7′
Gabriel Sara (Galatasaray) serbest vuruşu kullanarak kaleye göndermeye çalıştı ancak top barajdan döndü.

6′
Jure Balkovec (Alanyaspor) sert müdahalesi nedeniyle hakemden sarı kart gördü.

3′
Efecan Karaca (Alanyaspor) sert bir faul yapıyor ve hakem düdüğünü çalarak Galatasaray lehine serbest vuruş veriyor.

1′
Maç başladı. Galatasaraylı oyuncular başlama vuruşunu yaptı.

Galatasaray-Alanyaspor : 1-0
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.