1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Opet – Galatasaray Çağdaş Faktoring Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Opet – Galatasaray Çağdaş Faktoring Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

featured
service

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında, Türk sporunun iki dev kulübü kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, ezeli rakibi Galatasaray Çağdaş Faktoring’i 13 Ekim Pazar günü Fenerbahçe Metro Enerji Salonu’nda konuk edecek.

Sezona Botaş galibiyetiyle güçlü bir başlangıç yapan Fenerbahçe Opet, FIBA Kadınlar Süper Kupa ve EuroLeague Women maçları sebebiyle ligde ara vermek zorunda kaldı. İkinci haftada Zonguldak Spor Basket 67’nin ligden çekilmesiyle haftayı BAY geçen Fenerbahçe, Avrupa’daki mücadelesine odaklandı. Üst üste ikinci kez FIBA Kadınlar Süper Kupası’nı müzesine götüren Sarı Lacivertliler, EuroLeague Women’da da başarılı bir performans sergileyerek Fransa deplasmanında Villeneuve d’Ascq’ı 52-81’lik skorla mağlup etti.

Fransa dönüşü Galatasaray Çağdaş Faktoring derbisine hazırlanmaya başlayan Fenerbahçe, başantrenör Valerie Garnier yönetiminde Fenerbahçe Metro Enerji Salonu’nda yoğun bir antrenman programı uyguladı. Takım, bugün son taktik antrenmanını gerçekleştirerek derbiye hazır hale geldi.

Galatasaray Çağdaş Faktoring’de Son Durum

Galatasaray Çağdaş Faktoring ise ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde İlkem Yapı Tarsus Spor ve OGM Ormanspor galibiyetleriyle sezona etkili bir giriş yaptı. Avrupa’da da mücadele eden Sarı Kırmızılı ekip, EuroCup Women’da Baxi Ferrol’u 83-66 mağlup ederek formda olduğunu gösterdi.

Başantrenör Ekrem Memnun’un yönetimindeki Galatasaray’ın kadrosunda Arifecan Vardar, Ayşe Cora, Ayşegül Günay Aladağ, Berna Şahin, Brianna Fraser, Derin Erdoğan, Gökşen Fitik, Jisu Park, Julie Vanloo, Kuanitra Holingsvorth, Meltem Yıldızhan, Selin Rachel Gül, Simge Tokmak ve Sude Yılmaz gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Bu sezonki performansıyla dikkat çeken Brianna Fraser, iki maçta 18 sayı ve 7.5 ribaunt ortalamasıyla takımının en etkili isimlerinden biri olurken, Jisu Park ise 15 sayı ve 13 ribaunt ortalamalarıyla Galatasaray’ın pota altındaki gücünü temsil ediyor.

Ezeli rakipler, Pazar akşamı Fenerbahçe Metro Enerji Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak dev karşılaşma TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Opet – Galatasaray Çağdaş Faktoring Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.