1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Medicana’dan 3-0’lık Zafer

Fenerbahçe Medicana’dan 3-0’lık Zafer

featured
service

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi’nin ikinci haftasında Nilüfer Belediyespor Eker’i ağırladı. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanan Sarı Melekler, ligde ikide iki yaparak yoluna kayıpsız devam etti.

Fenerbahçe Medicana’dan 3-0’lık Zafer 1

Karşılaşmanın setleri sırasıyla 25-23, 32-30 ve 25-18 sonuçlandı. Maçın en skorer isimleri ise 18 sayıyla Ana Cristina De Souza, 16 sayıyla Magdalena Stysiak ve 15 sayıyla kaptan Eda Erdem oldu.

Fenerbahçe Medicana, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında özel olarak hazırlanan tişörtlerle sahaya çıkarak sosyal farkındalığa dikkat çekti. Taraftarlarının büyük desteğiyle oynayan Sarı Melekler, ilk sete iyi başlayamasa da Ana Cristina’nın etkili oyunuyla 25-23’lük skorla öne geçti. İkinci sette de 14-8 ve 20-15 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüşe imza atan Fenerbahçe, seti 32-30 kazanarak durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü seti ise rahat bir oyunla 25-18 tamamlayan ekip, maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Medicana’dan 3-0’lık Zafer 2

Karşılaşmayı Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Fethi Pekin, Rıfat Perahya ve Alper Alpoğlu da tribünden takip etti.

Fenerbahçe Medicana, AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Finali’nde 16 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Medicana’dan 3-0’lık Zafer
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.