1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe ve Manchester United’ın İlk 11’i belli oldu

Fenerbahçe ve Manchester United’ın İlk 11’i belli oldu

featured
service

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 3. hafta mücadelesinde İngiliz devi Manchester United’ı ağırlıyor. Saat 22:00’da başlayacak olan karşılaşma öncesinde ilk 11’ler açıklandı.

İki ekip, bugüne kadar 6 kez karşılaşırken Fenerbahçe bu maçlarda 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Temsilcimiz, rakip kaleye 9 gol gönderirken 13 golü ise kendi kalesinde gördü.

Bu maçla birlikte Fenerbahçe, Avrupa Kupaları’ndaki 277. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-lacivertliler, daha önce oynadığı 276 maçta 110 galibiyet, 57 beraberlik ve 109 mağlubiyet alırken 377 gol atıp 393 gol yedi.

Fenerbahçe’nin Manchester United Karşısındaki 11’i

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, Manchester United karşısında sahaya şu ilk 11’i sürdü:

  • Kaleci: Livakovic
  • Defans: Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Mert Müldür
  • Orta saha: Amrabat, Fred, Szymanski
  • Hücum: Saint-Maximin, Tadic, En-Nesyri

Yedek Kulübesi

  • Kaleci: İrfan Can
  • Defans: Ertuğrul, Becȧo, Yusuf, Samet, İsmail
  • Orta saha: Zeki, Şükür, Mert Hakan
  • Forvet: Cenk Tosun, Edin Dzeko

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, hücum hattında Maximin, Tadic ve En-Nesyri üçlüsüyle etkili olmayı planlarken, orta alanda Amrabat-Fred ikilisiyle hem savunma hem de hücum dengesi sağlamayı hedefliyor.

Manchester United’ın Fenerbahçe Karşısında İlk 11’i

Manchester United’ın Fenerbahçe ile oynayacağı maçta sahaya çıkacak ilk 11 şu şekilde: Kalede Onana, defansta Lindelöf, Mazraoui, De Ligt ve kaptan Martínez. Orta sahada Eriksen, Ugarte ve Zirkzee görev alırken, hücum hattında Rashford, Garnacho ve Dalot forma giyecek. Yedek kulübesinde ise Bayındır, Heaton, Amass, Ogunneye, Casemiro, Amad, Antony, Højlund ve Wheatley yer alıyor.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele, 24 Ekim Perşembe akşamı saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1’den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe ve Manchester United’ın İlk 11’i belli oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.