1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe-Manchester United Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İngiliz Devi İle 7. Karşılaşma

Fenerbahçe-Manchester United Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İngiliz Devi İle 7. Karşılaşma

featured
service

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Manchester United ile karşı karşıya geliyor. İki takım daha önce 6 kez karşılaştı; bu maçlarda Fenerbahçe 3 galibiyet, 3 mağlubiyet alırken, 9 gol atıp 13 gol yedi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında İngiliz devi Manchester United’ı konuk ediyor. Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clement Turpin yönetecek. Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, ilk hafta evinde Union Saint-Gilloise’yi 2-1 mağlup etmiş, ikinci hafta ise Twente deplasmanından 1-1’lik eşitlikle dönmüştü. Sarı-lacivertli ekip, bu sonuçlarla 4 puanla haftaya 13. sırada giriyor.

Manchester United ise Avrupa Ligi’nde şu ana kadar beklentilerin altında kaldı. İlk iki hafta maçlarında Twente ile evinde 1-1 berabere kalan, ardından Porto deplasmanında 3-3’lük beraberlik elde eden İngiliz ekibi, 2 puanla 21. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe-Manchester United Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İngiliz Devi İle 7. Karşılaşma 1

“Fenerbahçe 40 yıllık ev sahibi yenilmezlik serisini sonlandırmıştı”

Fenerbahçe ile Manchester United, daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Fenerbahçe 3 galibiyet, 3 mağlubiyet alırken, rakip ağlara 9 gol atıp kalesinde 13 gol gördü. Sarı-lacivertliler, 1996 yılında Şampiyonlar Ligi’nde Old Trafford’da aldıkları 1-0’lık galibiyetle, Manchester United’ın Avrupa kupalarındaki 40 yıllık ev sahibi yenilmezlik serisini sonlandırmıştı. Kadıköy’de oynanan üç maçta ise Fenerbahçe, iki galibiyet ve bir mağlubiyet alarak 5 gol atıp, sadece 2 gol yedi.

Fenerbahçe, Manchester United karşılaşmasıyla birlikte Avrupa Kupaları’ndaki 277. sınavına çıkacak. Sarı-lacivertliler, bugüne kadar oynadıkları 276 maçta 110 galibiyet, 57 beraberlik ve 109 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 377 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 393 gol gördü.

Mücadele, 24 Ekim Perşembe akşamı saat 22.00’de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak ve TRT 1’den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe-Manchester United Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İngiliz Devi İle 7. Karşılaşma
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.