1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Manchester United Maçı Hazırlıklarını Tamamladı. Maç Ne Zaman?

Fenerbahçe, Manchester United Maçı Hazırlıklarını Tamamladı. Maç Ne Zaman?

featured
service

UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında Fenerbahçe, İngiliz devi Manchester United’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, zorlu maç öncesi son antrenmanını öğlen saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleşti. Antrenmana ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan futbolcular, daha sonra 5’e 2 top kapma oyunları yaptı. Çalışmalar, oyuncuların bireysel taktiksel antrenmanları ile sona erdi. Teknik ekip, Manchester United karşısında sahaya en iyi kadroyla çıkabilmek için hazırlıklarını büyük bir titizlikle yürütüyor.

Fenerbahçe, Manchester United Maçı Hazırlıklarını Tamamladı. Maç Ne Zaman? 1

Fenerbahçe-Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, taraftarlarının desteğiyle güçlü rakibini mağlup ederek gruptaki iddiasını güçlendirmeyi hedefliyor. Manchester United karşısında alınacak olası bir galibiyet, hem moral hem de puan tablosunda önemli bir avantaj sağlayacak.

Futbolseverler, mücadeleyi yarın akşam saat 22.00’de TRT 1 ekranlarından canlı olarak takip edebilecek.

Fenerbahçe, Manchester United Maçı Hazırlıklarını Tamamladı. Maç Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.