1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Manchester United ile 1-1 Berabere Kaldı

Fenerbahçe, Manchester United ile 1-1 Berabere Kaldı

featured
service

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Fenerbahçe, İngiliz devi Manchester United’ı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Fenerbahçe, Manchester United ile 1-1 Berabere Kaldı 1

Fenerbahçe’nin golü 49. dakikada Youssef En-Nesyri’den gelirken, Manchester United adına Christian Eriksen 15. dakikada ağları havalandırdı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 5’e yükseltti.

Fenerbahçe, Manchester United ile 1-1 Berabere Kaldı 2

Fenerbahçe, Ankara’daki terör saldırısında şehit olan vatandaşlar için maça siyah bantla çıktı. Ayrıca maç öncesinde Sportif Direktör Mario Branco, eski Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır’a çiçek takdim etti. Taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanan Altay, tribünleri selamladı. Geçtiğimiz sezon başında Manchester United’a transfer olan milli kaleci, 4 sezon boyunca Fenerbahçe’nin kalesini koruyarak kaptanlığa kadar yükselmişti.

Fenerbahçe, Manchester United ile 1-1 Berabere Kaldı 3

Maçın Önemli Anları:

  • 7. dakikada Fenerbahçe etkili geldi. Szymanski’nin kullandığı kornerde Manchester United savunmasının uzaklaştıramadığı top, Fred’in önünde kaldı ancak Brezilyalı futbolcunun sert şutunda top dışarı çıktı.
  • 15. dakikada Eriksen, Manchester United’ı öne geçiren golü attı. Garnacho’nun başlattığı atakta Mazraoui ve Zirkzee’nin katkısıyla topla buluşan Eriksen, ceza yayı üzerinden sert bir şutla Livakovic’i mağlup etti: 0-1.
  • 22. dakikada Rashford, Fenerbahçe savunmasını zorlayan bir atak gerçekleştirdi. İngiliz futbolcunun plase vuruşu az farkla dışarı çıktı.
  • 37. dakikada Fenerbahçe art arda iki net fırsat yakaladı. Szymanski’nin ortasında En-Nesyri’nin kafa vuruşunu kaleci Onana kurtardı. Seken topu Tadic tekrar ortaladı ancak En-Nesyri’nin ikinci denemesi de Onana tarafından kornere çelindi.
  • 49. dakikada Fenerbahçe’nin eşitlik golü geldi. Sol kanattan Saint-Maximin’in ortasında En-Nesyri, yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşuyla skoru 1-1’e getirdi.
  • 57. dakikada Teknik Direktör Jose Mourinho, hakem kararlarına yaptığı itiraz sonucunda kırmızı kart görerek oyun dışına gönderildi.
  • 68. dakikada Manchester United, Garnacho ve Mazraoui ile tehlikeli bir atak geliştirdi. Mazraoui’nin sert şutunu kaleci Livakovic kornere gönderdi.
Fenerbahçe, Manchester United ile 1-1 Berabere Kaldı 4

Zorlu mücadelede Fenerbahçe, özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla güçlü rakibine karşı beraberliği elde ederken, UEFA Avrupa Ligi’nde gruptaki iddiasını sürdürdü.

Fenerbahçe, Manchester United ile 1-1 Berabere Kaldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.