1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Manchester United Maçı Hazırlıklarına Başladı. Maç Ne Zaman?

Fenerbahçe, Manchester United Maçı Hazırlıklarına Başladı. Maç Ne Zaman?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta mücadelesinde Manchester United ile karşılaşacak. Kritik maç öncesi hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertli ekip, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde antrenmanlarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler taraftarlarına Samsunspor maçındaki puan kaybını unutturmak istiyır.

featured
service

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçında 24 Ekim Perşembe günü Manchester United ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak önemli karşılaşma için hazırlıklar, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenmanla başladı. Peki maç hangi gün yayınlanacak, saat kaçta başlayacak? Haberimizde…

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla başladılar. Ardından dar alanda pas çalışması yapan oyuncular, çift kale maçlarla antrenmanı tamamladı. Samsunspor maçında ilk 11’de yer alan futbolcular ise rejenerasyon çalışması yaptı.

Fenerbahçe, Manchester United mücadelesine yarın yapacağı antrenmanla hazırlanmaya devam edecek.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Union Saint-Gilloise’yi 2-1 mağlup ederken, ikinci karşılaşmada Twente ile 1-1 berabere kalmıştı. Sarı-lacivertliler, şu anda 36 takımın mücadele ettiği turnuvada 4 puan ve 1 averajla 13. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe Manchester United kaç kez karşılaştı?

Fenerbahçe ve Manchester United, Avrupa kupalarında toplamda altı kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda her iki takım da üçer galibiyet elde etti. İki takım 8 yıl aradan sonra yeniden karşıya gelecek. İşte Fenerbahçe ve Manchester United arasına şimdiye kadar oynanan karşılaşmalar ve sonuçları:

1996: Fenerbahçe 0-2 Manchester United Şampiyonlar Ligi grup aşaması
1996: Manchester United 0-1 Fenerbahçe – Şampiyonlar Ligi grup aşaması
2004: Manchester United 6-2 Fenerbahçe – Şampiyonlar Ligi grup aşaması
2004: Fenerbahçe 3-0 Manchester United – Şampiyonlar Ligi grup aşaması
2016: Manchester United 4-1 Fenerbahçe – Avrupa Ligi grup aşaması
2016: Fenerbahçe 2-1 Manchester United – Avrupa Ligi grup aşaması

Fenerbahçe-Manchester United Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Fenerbahçe-Manchester United karşılaşması, 24 Ekim 2024 Perşembe günü saat 22:00’da oynanacak ve mücadele TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, Manchester United Maçı Hazırlıklarına Başladı. Maç Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.