1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe ile Anadolu Sigorta Arasında Sponsorluk Anlaşması

Fenerbahçe ile Anadolu Sigorta Arasında Sponsorluk Anlaşması

featured
service

Fenerbahçe Spor Kulübü, Anadolu Sigorta ile yaptığı önemli sponsorluk anlaşmasını imza töreniyle duyurdu. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Yönetim Kurulu Odası’nda gerçekleşen törende, Anadolu Sigorta, kulübün ‘Resmi Sigorta Çözüm Ortağı’ oldu.

Törende Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Z. Mehmet Tuğtan birer konuşma yaptı.

Fenerbahçe ile Anadolu Sigorta Arasında Sponsorluk Anlaşması 1

Burak Çağlan Kızılhan: “Anadolu Sigorta, Fenerbahçe’nin Geleceğini Güvence Altına Aldı”

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, törende yaptığı konuşmada Anadolu Sigorta ile yapılan anlaşmanın sadece bir sponsorluk değil, güçlü bir güven ilişkisi olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Anadolu Sigorta Genel Müdürü Sayın Mehmet Tuğtan ve Değerli Anadolu Sigorta Ailesi ile sadece bir anlaşmaya değil, köklü bir güven ilişkisine imza atıyoruz. Bu imza ile resmileşen anlaşmamız ile birlikte; milyonların yuvası, kalplerin bir olduğu, mabedimiz Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi başta olmak üzere, sarı mirasımızın evi Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, efsanelerimizin adlarını taşıyan Samandıra Can Bartu, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimiz ve eşsiz doğasıyla Topuk Yaylası Tesislerimiz artık Anadolu Sigorta’nın güvencesi altında. Anadolu Sigorta, Fenerbahçe camiasının geleceğini güvence altına alarak, bize büyük bir güç kattı. Bu değerli iş birliği için kendilerine hoş geldiniz diyor ve yürekten teşekkür ediyoruz.”

Mehmet Tuğtan: “Fenerbahçelilerin Kulüplerine Destek Vermelerini Sağlayacağız”

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Z. Mehmet Tuğtan, Fenerbahçe ile yapılan iş birliğinin önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Önümüzdeki yıl, 100’üncü yaşını kutlayacak bir sigorta şirketi olarak ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlayacak önemli projeler yürütmeye devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk faaliyetlerinin yanı sıra kültür, sanat ve spor alanlarında verdiğimiz destekler sayesinde toplumsal refahın yükselmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda Fenerbahçe Spor Kulübü ile yeni başlayan kıymetli iş birliğimiz, sporun geniş kitleleri etkileme ve harekete geçirme gücü ile ikinci yüzyılımızda da bizi ülkemize ve toplumumuza katkı sunma noktasında hep daha iyisini yapmak için motive edecek. Ayrıca, Fenerbahçe Kasko ile sigortalılarımızın araçları için geniş kapsamlı kasko teminatı sağlarken, Fenerbahçelilerin bu ürünle kulüplerine destek vermelerini sağlayacağız.”

Fenerbahçe ile Anadolu Sigorta Arasında Sponsorluk Anlaşması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.