1. Haberler
  2. Haberler
  3. Fenerbahçe, Bodrum FK’yı 2-0’la Geçti! Şükrü Saraçoğlu’nda Cumhuriyet Coşkusu

Fenerbahçe, Bodrum FK’yı 2-0’la Geçti! Şükrü Saraçoğlu’nda Cumhuriyet Coşkusu

featured
service

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde ağırladığı Sipay Bodrum FK’yı 2-0 mağlup etti. İlk gol 15. dakikada Youssef En-Nesyri’den gelirken, 55. dakikada Edin Dzeko’nun kaydettiği golle Fenerbahçe sahadan galip ayrıldı ve puanını 20’ye yükseltti.

Fenerbahçe, Bodrum FK'yı 2-0'la Geçti! Şükrü Saraçoğlu'nda Cumhuriyet Coşkusu 1

Karşılaşma öncesinde, Cumhuriyetimizin 101. yılına özel kutlamalar için stadı Türk bayrakları ve Mustafa Kemal Atatürk’ün görselleri süsledi. Futbolcular, ısınmaya “Cumhuriyet Ateşi 101 Yıldır Kalbimizde” yazılı tişörtlerle çıkarken, maça “Yaşasın Cumhuriyet” pankartıyla çıktılar. Tribünlerde ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti Mesut, Muvaffak ve Muzaffer olacaktır.” sözünün yer aldığı pankartla birlikte büyük bir Türk bayrağı yer aldı. Bir diğer tribünde ise 16 Türk devletinin bayrakları ve Atatürk’ün gözlerinin yer aldığı dev bir pankart açıldı.

Fenerbahçe, Bodrum FK'yı 2-0'la Geçti! Şükrü Saraçoğlu'nda Cumhuriyet Coşkusu 2

Ayrıca maç öncesi, Ankara Kahramankazan’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Sarı-lacivertliler, Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. 3 Kasım Pazar günü Papara Park’ta oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak.

Fenerbahçe, Bodrum FK’yı 2-0’la Geçti! Şükrü Saraçoğlu’nda Cumhuriyet Coşkusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.