1. Haberler
  2. İzmir
  3. Fashion Prime Podyumunda Kumaşların Büyüleyici Dansı

Fashion Prime Podyumunda Kumaşların Büyüleyici Dansı

featured
service

İzmir, tekstil ve moda dünyasının kalbinin attığı önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve İZFAŞ tarafından düzenlenen üç büyük fuar, hem Türkiye’nin hem de dünyanın farklı köşelerinden gelen profesyonelleri buluşturdu. Fashion Prime – 7. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, Fashion Tech – 3. Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı ile bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Fashion Home İzmir – Ev Tekstili Fuarı büyük ilgi topluyor.

Fashion Prime Podyumunda Kumaşların Büyüleyici Dansı 1

İzmir’de düzenlenen bu dev fuarlar, sadece tekstil ve moda sektörünün devlerini bir araya getirmekle kalmadı, aynı zamanda 2025 yılının moda trendlerine de yön verdi. Fashion Prime Fuarı kapsamında düzenlenen dört özel defile, ziyaretçilere adeta bir moda şöleni sundu. Özel dantel ve kumaşların kullanıldığı defileler, ünlü manken Özge Ulusoy’un başrolde olduğu ve Duman Fashion Model Event’in 25 profesyonel mankeninin katılımıyla gerçekleştirildi.

Fashion Prime Podyumunda Kumaşların Büyüleyici Dansı 2

185 Parçalık Koleksiyon Beğeni Topladı

Defileler, moda dünyasında farklı bir boyuta taşınarak tasarımcıların sınırlarını zorladı. Kumaşlar, defile öncesinde modellerin üstünde iğnelenerek tasarım kıyafetlere dönüştürüldü. Bu özel şov, izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Organizasyonun tasarımcısı Erkan Yılmaz, defilelerin koreografisini ise Serkan Duman ve Gökhan Duman üstlendi. Gün boyunca sahnelenen defilelerde toplamda 185 parçalık koleksiyon, moda tutkunlarına sunuldu.

Fashion Prime Podyumunda Kumaşların Büyüleyici Dansı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.