1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Etimesgut’ta Ücretsiz YKS Kursları Başladı

Etimesgut’ta Ücretsiz YKS Kursları Başladı

featured
service

Etimesgut Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençlere sunduğu ücretsiz YKS kursları başladı. 303 öğrencinin başvurduğu Etimesgut Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde (ETİMGEM), seviyelerini belirlemek için gerçekleştirilen sınavlar büyük bir katılımla gerçekleştirildi. 27 Eylül Cuma günü mezunlar için yapılan seviye belirleme sınavının sabah oturumuna 88 öğrenci katıldı. Öğleden sonra yapılacak ikinci oturumun ardından, 28 Eylül Cumartesi günü ise 12. sınıflar için ayrı bir sınav düzenlenecek.

“Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum

Sınava giren öğrenciler, salonlarına girdiklerinde sıralarında buldukları Başkan Enver Beşikçioğlu’nun mesajı ile büyük bir moral buldu. Beşikçioğlu, notunda şu ifadelere yer verdi: “Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimiz; Üniversiteye ilk adımınız olan bu süreçte sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Yeni bir belediyecilik anlayışıyla ve eğitime verdiğim önemle bu eğitim öğretim yılı boyunca çalışma arkadaşlarım ile birlikte daima yanınızda olacağımızı hissetmenizi diliyorum. Öğretmenlerimiz ve kurumumuz dahilinde bulunan PDR ve Ölçme Değerlendirme birimi bu süreçte sizlerle hep birlikte olacaktır. Etimesgut Gençlik ve Eğitim Merkezi olarak bu yılın sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni ediyorum. Sevgilerimle…”

Etimesgut'ta Ücretsiz YKS Kursları Başladı 1

Etimesgut Belediyesi Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan da, öğrencileri yalnız bırakmayarak sınav saatinde ETİMGEM kurs merkezine gidip başarılar diledi. Eğitime verdikleri desteğin altını çizen Keyvan, “Gençlerimizin en güzel şekilde eğitimlerini alarak en iyi üniversitelere yerleşmelerini hedefliyoruz. Etimesgut Belediyesi olarak eğitimde fırsat eşitliğini savunuyoruz. Bu doğrultuda tüm öğrencilerimize destek için YKS hazırlık kursları sunuyoruz. Her bir çocuğumuza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Etimesgut'ta Ücretsiz YKS Kursları Başladı 2

Ücretsiz Servis ve Profesyonel Destek

Sınavlarda başarılı olup kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilere Haziran ayına kadar Matematik, Türkçe, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler derslerinde kapsamlı konu anlatımları ve eksiklerine yönelik soru çözümleri yapılacak. Ayrıca kurs sürecinde öğrencilere PDR hizmeti verilerek sınav kaygısı yaşayan gençlere profesyonel destek sağlanacak. Etimesgut Belediyesi, kayıt yaptıran öğrencilere ücretsiz servis hizmeti sunarak ulaşım sorununu ortadan kaldırmayı da hedefliyor.

Etimesgut’ta Ücretsiz YKS Kursları Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.