1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Etimesgut’ta “Merhaba Sonbahar” Etkinlikleri

Etimesgut’ta “Merhaba Sonbahar” Etkinlikleri

featured
service

Etimesgut Belediyesi, sonbaharın gelişiyle birlikte vatandaşları bir araya getiren “Merhaba Sonbahar” etkinliklerini düzenledi. Bir hafta boyunca devam eden etkinlikler kapsamında, açık havada sinema gösterimleri, kahve tadımları ve çeşitli atölyeler yer aldı. Türkiye ve dünyadan gelen özel kahve çekirdekleri ile baristalar eşliğinde kahve tadımı yapılırken, vatandaşlar keyifli vakit geçirme fırsatı buldu.

Etkinliğin son gününde Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek stantları tek tek gezdi. Kahve tadımı yaptıktan sonra vatandaşlarla birlikte “Atatürk 2” filmini izleyen Başkan Beşikçioğlu, etkinliklerle ilgili memnuniyetini dile getirdi.

“Böyle Etkinlikler Vatandaşlarımızı Bir Araya Getiriyor”

Başkan Beşikçioğlu, yaptığı açıklamada, “Özellikle ekonomik anlamda dar boğazdan geçtiğimiz şu günlerde bu tarz ücretsiz etkinlikler vatandaşımızın hem yüzünü güldürüyor hem de bir nebze olsun sorunlarından uzaklaşmalarını sağlıyor. Bizler Etimesgut Belediyesi olarak elimizden geldiğince vatandaşımızın yükünü hafifletme ve yüzünü güldürebilme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Bir hafta süren etkinlikler hakkında bilgi veren Beşikçioğlu, “Vatandaşlarımızı Karavan Tiyatro, açık hava sinemasında gösterilen birbirinden güzel filmler ve kahve sokağımızdaki eşsiz lezzetler ile bir araya getirdik. Kültürel ve sanatsal etkinliklerin ilçemizdeki gelişimi için büyük emek harcıyoruz. Çünkü sanatın herkese iyi gelen, rahatlatan ve mutlu eden bir yönü var” ifadelerini kullandı.

Beşikçioğlu, kahve sokağı ve sinema etkinliklerinin oldukça güzel geçtiğini belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve vatandaşlara, etkinliklere katkı sağlayan firmalara teşekkürlerini sundu.

Etimesgut’ta “Merhaba Sonbahar” Etkinlikleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.