1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Etimesgut’ta Asfalt Seferberliği

Etimesgut’ta Asfalt Seferberliği

featured
service

Etimesgut Belediyesi, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki projelerinin yanı sıra altyapı çalışmalarına da hız kazandırarak ilçedeki yolların yenilenmesine devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde sorunlu olan yolların asfaltlanması için seferberlik başlattı. Eş zamanlı olarak 22 sokakta yürütülen çalışmalar, her geçen gün büyüyen ve gelişen Etimesgut’un altyapısını iyileştirmeyi hedefliyor.

Fen İşleri Birimi, ilçedeki her mahalle ve sokağa yetişebilmek için yoğun bir çaba sarf ederken, önceliği yolları en çok yıpranmış ve vatandaşları mağdur eden bölgelere veriyor. Çalışmalar kapsamında aylardır devam eden asfalt serim ve yama işlemleri, ilçe genelinde sokaklardaki problemleri çözmeyi amaçlıyor.

Etimesgut’ta Asfalt Seferberliği 1

Çalışmalar Dört Ayrı Ekip Tarafından Yürütülüyor

Etimesgut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı dört ayrı ekip, asfalt serim ve yama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Orhun Mahallesi’nde Kazak, Bedir, Atlas, Elmalı, Yazır, Vefa, 3288, 3295, Akşehir ve Doğaiçi sokaklarında asfalt serimi yapılırken, Atakent Mahallesi’nde 1469, 1970 ve 1475. sokaklarda, İstasyon Mahallesi 2329. Sokak’ta, Alsancak Mahallesi’nde ise 2130, 2190, 2192 ve 2193. sokaklarda asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ayrıca, Topçu Mahallesi’nde 1519, 1538, 1540 ve 1541. sokaklarda da yama çalışmaları devam ediyor.

Etimesgut’ta Asfalt Seferberliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.