1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Etimesgut Belediyesi’nden Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Etimesgut Belediyesi’nden Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

featured
service

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte Etimesgut Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde öğrencilerin sağlığını korumak ve kantinlerde hijyen standartlarını yükseltmek amacıyla geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Denetimler, ilçedeki resmi ve özel olmak üzere toplam 131 okulda yürütüldü.

Etimesgut Belediyesi’nden Okul Kantinlerine Sıkı Denetim 1

Bir hafta boyunca süren denetimlerde kantinlerde ruhsat kontrolleri, gıda güvenliği ve hijyen standartlarına yönelik ayrıntılı incelemeler yapıldı. Zabıta ekipleri, öğrencilerin yoğun olarak kullandığı bu alanlarda, sağlık açısından risk oluşturabilecek ürünleri tespit etmek için tüm gıda ve içecekleri detaylı olarak inceledi. Denetim sırasında tespit edilen eksiklikler, resmi uyarılarla birlikte kantin işletmecilerine bildirildi.

Hijyen ve Güvenlik İçin Denetimler Aralıksız Devam Edecek

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlamak için okul kantinlerindeki denetimlerin aralıksız olarak sürdürüleceğini duyurdu.

Etimesgut Belediyesi’nden Okul Kantinlerine Sıkı Denetim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.