1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Etimesgut Belediyesi’nden “Can Dostlara Vefa” Sergisi

Etimesgut Belediyesi’nden “Can Dostlara Vefa” Sergisi

featured
service

Etimesgut Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nda saat 16:00’da düzenlenecek olan “Can Dostlara Vefa” isimli karma resim sergisi, hayvan haklarına dikkat çekmeyi ve sanat aracılığıyla bu konuda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Sergi açılış programı, Serpil Erdoğan’ın açılış konuşması ve şiir dinletisi ile başlayacak ve Sabit Sümer’in Mini Flamenko Dans Gösterisi ile devam edecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin başkent oluşunun yıldönümüne de denk gelen sergi nedeniyle özel bir Atatürk Köşesi de yer alacak.

Yeni Bağlıca Kültür Komisyonu Başkanı Ayda Sezgingil Doğan’ın önderliğinde organize edilen sergi, 4’ü heykeltraş, 4’ü seramik sanatçısı olmak üzere toplam 46 sanatçının eserlerini sanatseverlerle buluşturacak. Ayrıca eser satışlarından elde edilecek gelirlerin ise hayvanlar için harcanacağı açıklandı.

Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle yapılan organizasyon, hayvanlara karşı yapılan haksızlıklara dikkat çekmek ve hayvan hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla tüm halkımıza açık olacak.

Etimesgut Belediyesi’nden “Can Dostlara Vefa” Sergisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.