1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Etimesgut Belediyesi’nde Cumhuriyet Coşkusu Futbol Turnuvası ile Yaşanacak

Etimesgut Belediyesi’nde Cumhuriyet Coşkusu Futbol Turnuvası ile Yaşanacak

featured
service

Etimesgut Belediyesi, ilçede birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlediği Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası için hazırlıklarını tamamladı. Sivil toplum kuruluşları, muhtarlıklar, kamu kurumları ve üniversitelerden takımların katılımıyla gerçekleşecek turnuva, 25 Ekim’de başlayacak.

Turnuvada mücadele edecek takımlar, her cumartesi 18:00-22:00 saatleri arasında Şeker Spor sahasında karşılaşacak. Rekabetin yüksek olduğu maçlar sonucunda yarı finale yükselen dört takım, çeşitli ödüller kazanacak. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, turnuvanın önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: “Bu tarz spor faaliyetlerini çok önemsiyorum. Organize etmiş olduğumuz bu turnuva ile vatandaşlarımızın hem kaynaşmasını hem eğlenmelerini hem de spor yapmalarını teşvik ediyoruz. Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nı adil ve rekabetçi bir ortamda sağlayacağız. Takımlar arasında fair play ruhunun ön planda tutulması amaçlanacaktır. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum ve tüm vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyorum.”

Turnuvaya Katılım Şartları

Turnuvaya katılmak isteyenlerin 30 yaş ve üzeri olması, son üç yılda profesyonel veya amatör kulüplerde oynamamış olması gerekmekiyor. Başvuru sırasında kimlik fotokopisi, tarihçeli ikametgah belgesi ve futbol oynamaya engel bir durumunun olmadığına dair beyan da talep edilecek. Takım listelerinin teslim edilmesinin ardından 25 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14:00’te Etimesgut Kent Konseyi salonunda kura çekimi yapılacak.

Turnuva Komitesi Belirlendi

Turnuvanın tertip komitesi, Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz, Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu Başkanı Hacer Akyüz, çalışma grubu üyeleri Hasan Yıldırım, Abdurrahman Acer, Adem Arslan ve Şekerspor temsilcisi Erkan Güner’den oluşacak. Maçlar sırasında İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün güvenlik önlemleri alınacak ve temizlik hizmetleri de Etimesgut Belediyesi tarafından sağlanacak.

Turnuva sonucunda Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ödül töreninde:

1. Olan takıma şampiyonluk kupası, şampiyon takımın oyuncularına madalya,

2. Olan takıma ikincilik kupası, takımın oyuncularına ikincilik madalyası,

3. Olan takıma 3.lük kupası, takımın oyuncularına başarı belgesi,

4. Olan takıma 4. kupası, takımın oyuncularına başarı belgesi verilecek.

Etimesgut Belediyesi’nde Cumhuriyet Coşkusu Futbol Turnuvası ile Yaşanacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.