1. Haberler
  2. Spor
  3. Etimesgut Belediyesi Voleybol Takımından 3-0’lık Galibiyet

Etimesgut Belediyesi Voleybol Takımından 3-0’lık Galibiyet

featured
service

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig maçlarında Etimesgut Belediyesi Voleybol Takımı, Başkent Voleybol Salonu içinde yer alan Beştepe Voleybol Salonu’nda oynanan maçta Başkent Çankayagücü’nü 3-0 mağlup etti. Maçı, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu da izledi.

Etimesgut Belediyesi Voleybol Takımından 3-0'lık Galibiyet 1

Maçı izleyenler arasında Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu, Belediye Başkan Danışmanı Beyza Şentürk, Kulüp Başkanı Ozan Yiğit, İlçe Başkanı Selçuk Demir, ilçe yönetimi yer aldı.

Voleybol şubesi koordinatörü Fatih Işıldar’ın yönetiminde oluşturulan takım, 2. ligdeki ilk maçını Çabaspor’a karşı oynayarak 3-2’lik bir galibiyet elde etmişti. Başarı serisini devam ettiren takım, bu kez Başkent Çankayagücü’nü 3-0 gibi net bir skorla geçerek ligdeki iddiasını sürdürdü.

Etimesgut Belediyesi Voleybol Takımından 3-0'lık Galibiyet 2

Başkan Beşikçioğlu’ndan Tebrik

Maç sonrasında konuşan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, genç ve yetenekli oyunculardan oluşan kadroyla gurur duyduğunu belirtti. Beşikçioğlu, “Birbirinden yetenekli ve genç bir kadromuz var. Spor ile ilgilenen ve azimli gençlerimizi her zaman destekliyoruz. Bugün verdiğimiz mücadelede ne kadar doğru bir ekiple yola çıktığımızı bir kez daha gördük ve meyvelerini almaya başladık. Ben sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Hepinizle gurur duyuyorum. Emek ve katkı sağlayan hocalarımıza ve sporcularımızın ailelerine de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediyesi Voleybol Takımından 3-0’lık Galibiyet
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.