1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Etimesgut Belediyesi Kreşleri Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

Etimesgut Belediyesi Kreşleri Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

featured
service

Etimesgut Belediyesi’ne bağlı kreşler, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü İsmail Açar ve İç Denetim Müdürü Tarhan Özkaya, yeni eğitim yılı öncesinde kreşlerin öğretmen kadrosunu velilerle bir araya getirdi.

Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, toplantıda yaptığı konuşmada, kreşlerin yeni eğitim yılına hazır olduğunu vurgulayarak, “Aylardır bu gün için hazırlıklarımızı yaptık. Kreşimizin çalışanları, öğretmen kadrosu, fiziki yapısı ve donanımıyla çocuklarımız için sağlıklı ve zengin bir eğitim ortamı oluşturduk. Eğitim, gerek Sayın Başkanımızın gerekse bizlerin üzerinde hassasiyetle durduğu bir konu. Bu anlamda mevcut kreşlerimizde yeni düzenlemeler gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

“Hacettepe Üniversitesi Uzmanları Tarafından Oluşturulan Eğitim Modeli”

Velilere eğitim içeriğine dair bilgilendirmelerde bulunan Keyvan, “Eğitim içeriğimiz, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı’na bağlı olan öğretim elemanları tarafından hazırlandı.  Eğitim içeriği çocukların yaş ve gelişim özelliklerine göre planlanarak; öz değer algılarını yükseltmeyi, farklılıklara açık olmalarını sağlamayı, sosyal bir grubun parçası olma bilinci, hayata uyum becerileri ve yaratıcılıklarının desteklenmesi hedeflendi.

Ayrıca yeni eğitim öğretim döneminde kadromuza dahil ettiğimiz öğretmenlerimizin hepsi birbirinden donanımlı ve güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz kişilerden oluşmaktadır. Sevgili öğretmenlerimiz kendilerini tanıtmadan önce son olarak şunları söylemek isterim. Eğitim sadece öğretmenlerin evlatlarımıza sunduğu bir şey değildir. Hepimizin üstlenmesi gereken farklı görev ve sorumluluklar vardır. Sizlerde bizlerde bu sürece dahil olarak elimizden ne geliyorsa yapacağımıza inanıyorum. Çıktığımız bu yolda sizlerle yolculuk edecek olmak bizleri çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan’ın konuşmasının ardından kreş yetkilileri ve öğretmenler kendilerini tek tek velilere tanıttılar. Ardından veliler çocuklarının alacağı eğitim içeriği, hijyen, yemek, ve diğer konulara yönelik merak ettikleri soruları sordular. Oldukça verimli geçen toplantı sonrası veliler Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan’a gerçekleştirdiği toplantı ve açıklayıcı bilgilendirmeden ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Etimesgut Belediyesi Kreşleri Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.