1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Personelle Bayramlaştı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Personelle Bayramlaştı

featured
service

Etimesgut Belediye Başkanı Sn. Erdal Beşikçioğlu, bayram tatilinin ardından belediye meclis salonunda düzenlenen bayramlaşma töreninde personellerle bir araya geldi. Başkan Beşikçioğlu, belediye çalışanlarıyla birlikte bayram sevincini paylaşarak ekip ruhunun önemine vurgu yaptı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Beşikçioğlu “Belediyecilik bir ekip işidir. Bayramda ekip ruhu ile mesai yaparak özveri ile çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum.  Bundan sonrada el birliği ile Etimesgut’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha güzel çalışmalar için elinizden gelen bütün çabayı göstereceğinizden hiç şüphem yok. İlçemiz sürekli büyüyor ve gelişiyor. Bizlerde bu gelişmelere bağlı olarak halkımıza hizmet sunmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Başkan Beşikçioğlu; çalışanlarla bir süre sohbet ederek onların çeşitli konulardaki istek ve önerilerini dinledi. Sohbetin ardından çalışanlar memnuniyetlerini dile getirdikten sonra Başkan Beşikçioğlu; Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve tüm personel ile tek tek bayramlaştı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Personelle Bayramlaştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.