1. Haberler
  2. Sinema
  3. “Eski Köye Yeni Adet” TV’de İlk Kez NOW’da

“Eski Köye Yeni Adet” TV’de İlk Kez NOW’da

featured
service

Yönetmenliğini Gülistan Acet ve Ferit Karahan’ın üstlendiği “Eski Köye Yeni Adet” filmi, 6 Ocak Pazar saat 20.00’de NOW izleyicisiyle buluşacak.

Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Füsun Demirel, Burcu Gönder Parlak ve Nail Kırmızıgül’ün paylaştığı bu komedi filmi, izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak. 1990’ların sonunda geçen hikaye, köye gelen bir sağlık ekibinin en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takmasıyla başlıyor.

Komik Yanlış Anlamalar ve Eğlenceli Anlar

Sağlık ekibinin köyden ayrılmasıyla birlikte köyün erkekleri, kadınlara takılan cihazın ne olduğuna dair çeşitli fikirler üretmeye başlar. Bu komik yanlış anlamalar, erkeklerin cihazı bir mikrofon olarak değerlendirmelerine yol açar. Erkekler, devletin kendilerini dinlediğini düşünerek kadınların yanında politik konulardan bahsetmemeye, onlara daha kibar davranmaya özen gösterirler. Devletten takdir görmek ve sesini duyurabilmek için kadınlardaki mikrofona hazır ola geçerek “Vatan Sana Canım Feda” diye bağırırlar. Bu yanlış anlama çözülene kadar köyde her şey değişecektir.

İlk Kez TV’de

“Eski Köye Yeni Adet”, komik senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Film, 6 Ocak Pazar saat 20.00’de NOW’da izleyiciyle buluşarak, televizyonlarda ilk kez yayınlanacak. Bu keyifli komediyi kaçırmayın!

“Eski Köye Yeni Adet” TV’de İlk Kez NOW’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.