1. Haberler
  2. Pursaklar
  3. Ertuğrul Çetin: “Yeşil alanlarımızı çoğaltıyoruz”

Ertuğrul Çetin: “Yeşil alanlarımızı çoğaltıyoruz”

featured
service

Pursaklar Belediyesi, ilçenin doğallığını koruyarak yeşil alanlarını zenginleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, mevcut park alanlarını yenileyerek daha kullanışlı ve modern hale getiriyor.

Deforme olmuş parkları günümüz şartlarına uygun bir şekilde baştan sona yenileyen Pursaklar Belediyesi, modern ve nefes alan alanları ilçeye kazandırmayı sürdürüyor. Bu çerçevede, kullanıma elverişli olmayan Fetih Parkı’nı tamamen yenileyen belediye ekipleri, çocuklar için yeni oyun grupları, dinlenme alanları, yürüyüş ve koşu yolları inşa ederek mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Ertuğrul Çetin: "Yeşil alanlarımızı çoğaltıyoruz" 1

“Yeşil alanlarımızı çoğaltıyoruz”

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yaptığı açıklamada, “Sıcak yaz günlerinde vatandaşlarımızın ferah ortamlarda nefes alabilmeleri için ihtiyaç dâhilinde ilçedeki deforme parkları yeniliyoruz. Pursaklar’ı yeşille iç içe bir yer haline getirmek adına yoğun bir gayret içerisindeyiz. İlçemizde büyük önem verdiğimiz yeşil alanlarımızı çoğaltırken, bir yandan da çocuklarımızın neşe içerisinde çeşitli oyunlar oynayacakları parklar yapıyoruz. Ailelerimiz yeşil alanlarımızda dinlenirken, çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı bir alanda oynayabilecekleri ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz. Yenilenen park alanımızın büyüğünden küçüğüne tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ertuğrul Çetin: “Yeşil alanlarımızı çoğaltıyoruz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.