1. Haberler
  2. Spor
  3. Erik ten Hag Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu: “Gerçek Bir Meydan Okuma”

Erik ten Hag Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu: “Gerçek Bir Meydan Okuma”

featured
service

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, İngiliz devi Manchester United’ı konuk ediyor. Karşılaşma öncesi Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag, Fenerbahçe maçının kendileri için keyif alınacak bir test olduğunu belirtti. Ten Hag, İstanbul’da yaptığı basın toplantısında, “Takımımızda çok deneyimli oyuncular olduğunu düşünüyorum. Böyle ortamlar bizim için yakıt niteliğinde. Gerçek bir meydan okuma ve bizi motive ediyor, bizim için çok iyi olacak” ifadelerini kullandı.

“Gerçek bir meydan okuma”

Ten Hag, sezonun üçüncü Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde İstanbul’da kaldıkları otelde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, “Takımımızda çok deneyimli oyuncular olduğunu düşünüyorum. Böyle durumlarla daha önce birçok kez karşılaştık. Bu tarz ortamlar bizim için yakıt niteliğinde. Gerçek bir meydan okuma ve bizi motive ediyor, bizim için çok iyi olacak.” ifadelerini kullandı.

Manchester United’ın Avrupa’daki kupa hedeflerine de değinen Ten Hag, “Jose Mourinho’dan sonra yerel kupalar kazandık ama Manchester United Avrupa’da kazanamadı. Bu sezon bizim için büyük bir fırsat, ancak öncelikle gruptan çıkmalı ve maçları kazanmamız gerekiyor. Yeni bir format var, iki maç oynadık, iki puanımız var, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz, maçları kazanmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Erik ten Hag Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu: "Gerçek Bir Meydan Okuma" 1

Fenerbahçe’de birçok deneyimli ve kaliteli oyuncu var

Ten Hag, Fenerbahçe kadrosundaki eski oyuncular hakkında da konuştu. Fred ve Sofyan Amrabat’ın Manchester United’da geçirdikleri başarılı dönemleri hatırlatan teknik direktör, “Fenerbahçe çok iyi oyunculara sahip bir takım. Bazılarını tanıyoruz. Fred, Manchester United’da uzun süre oynadı, çok deneyimli. Onunla Carabao Kupası’nı kazandık. Sofyan Amrabat ile FA Cup’ı kazandık, o da çok deneyimli ve Dünya Kupası’nda çok iyiydi. Dusan Tadic, Ajax’tan tanıdığım bir oyuncu, onunla da birçok kupa kazandık. Fenerbahçe’de birçok deneyimli ve kaliteli oyuncu var. Deneyimli bir teknik direktöre sahipler. Onları ne küçümseyeceğiz ne de gözümüzde büyüteceğiz. Kendi oyunumuzu oynamamız gerekiyor. Bu tür ortamlarda oynamayı seviyoruz, bu tür meydan okumalar için profesyonel futbolcu oluyorsunuz.” şeklinde konuştu.

Sakatlıklar Sorun Yaratmayacak

Yoğun maç takvimine rağmen sakatlıkların sorun teşkil etmeyeceğini belirten tecrübeli teknik adam, “Her zaman zor, hiç kolay değil ama bunu en baştan biliyorsunuz. Bununla başa çıkmamız gerekiyor ve takım olarak bunun üstesinden geleceğiz. Kısa sürede birçok maç oynamamız gerekiyor, bunu en iyi şekilde yapacağız” dedi. Takımının sakatlık durumunun iyi olduğunu belirten Ten Hag, “Şu anda sakatlık durumumuz iyi, umarım fazla sakatlık yaşamayız çünkü aksi takdirde zor durumda kalırız” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe-Manchester United mücadelesi, 24 Ekim Perşembe akşamı saat 22.00’de Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak ve TRT 1’den canlı yayınlanacak. Maçın hakemi ise Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clement Turpin olacak.

Erik ten Hag Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu: “Gerçek Bir Meydan Okuma”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.