1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Erdoğan, Scholz Görüşmesi: “Göçmen Pazarlığında Yeni Bir Dönem Açılıyor”

Erdoğan, Scholz Görüşmesi: “Göçmen Pazarlığında Yeni Bir Dönem Açılıyor”

featured
service

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz, bugün İstanbul Dolmabahçe’deki Çalışma Ofisi’nde basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Türkiye Komünist Partisi (TKP) bir açıklama yaptı. Görüşme, “Göçmen pazarlığında yeni bir dönem açılıyor, rüşvet tarifesinin güncellenmesi gündeme geliyor.” sözleriyle eleştirildi.

TKP, tarafından yapılan açıklamada,  göçmen pazarlığında yeni bir dönemin açıldığı, rüşver tarifesinin güncellemesinin gündeme geldiği iddia edildi.

TKP tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Biri, bölgede büyüyen savaş karşısında ellerini ovuşturarak, “Oradan da buradan da her yerden de göçmen akışı sürecek, bizim kapılarımız sonuna kadar açık” dedi. Öbürü lafa hemen, “Yüklü bir miktar ödüyoruz, AB olarak üzerimize düşeni fazlasıyla ödemeye devam edeceğiz” diye giriverdi.

Nereden bakılsa onur kırıcı, nereden bakılsa insanlık dışı…

Savaşı araçsallaştıranlar, yoksulların ölümünden ve sefaletinden kazanç sağlayanlar, bugün dünyanın sahibi durumundalar. Kameranın önünde ve arkasında hep başkalar. 

Batı, savaşları körükleyecek, haritaları yeniden çizmeye kalkacak, milyonları yerinden yurdundan edecek. AKP hükümeti de mazlumlara ağlıyor görünüp emperyalizme tampon olmaya, onları savaşın sonuçlarından korumaya devam edecek.

Türkiye işçi sınıfı er ya da geç bu ülkeyi kendisi için zindana çevirmeye kalkanlara dersini verecek.

Kahrolsun emperyalizm ve ikiyüzlü işbirlikçileri!”

Erdoğan, Scholz Görüşmesi: “Göçmen Pazarlığında Yeni Bir Dönem Açılıyor”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.