1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan: Olimpiyatlar Cinsiyetsizleştirme Propagandasına Alet Edildi

Erdoğan: Olimpiyatlar Cinsiyetsizleştirme Propagandasına Alet Edildi

featured
service

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2024 Olimpiyat Oyunları’nın açılışında yaşanan görüntüleri hatırlatarak, “Masum çocukların, her yaştan ve inançtan yüz milyonlarca insanın izlediği bir spor etkinliği, hem de çok çirkin bir şekilde cinsiyetsizleştirme propagandasına alet edilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Cinsiyetsizleştirmenin bir tercihten ziyade artık küresel bir dayatmaya, kutsala ve fıtrata karşı bir savaşa dönüştüğünü dile getiren Erdoğan, “Bu yıkım projesi karşısında ses çıkaran, en ufak bir tepki gösteren herkes susturulmakta, linç kampanyalarının hedefi olmaktadır.” dedi.

Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımın devamında şu ifadelere yer verdi;

“Toplumun temel direği olan aile kurumuna yönelik saldırılar giderek yoğunlaşmaktadır. 2024 Olimpiyat Oyunları’nın açılışında sahnelenen rezalet, insanlık olarak karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını gözler önüne sermiştir.

Masum çocukların, her yaştan ve inançtan yüz milyonlarca insanın izlediği bir spor etkinliği, hem de çok çirkin bir şekilde cinsiyetsizleştirme propagandasına alet edilmiştir.

O kötü sahneler sadece Katolik âlemini, Hristiyan dünyasını değil; Müslümanları ve kutsala saygısı olan herkesi derinden yaralamıştır.

Türkiye, ne pahasına olursa olsun bu kuşatmayı yarmakta, bu korku iklimine direnmekte kararlıdır.”

Erdoğan: Olimpiyatlar Cinsiyetsizleştirme Propagandasına Alet Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.