1. Haberler
  2. Yerel
  3. Engelsiz Sokak Festivali ile Eskişehir’de Renkli Bir Gün!

Engelsiz Sokak Festivali ile Eskişehir’de Renkli Bir Gün!

featured
service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 29 Haziran Cumartesi günü Engelsiz Sokak Festivali‘ni düzenleyerek engelli bireylerin farkındalığını artırmayı ve Eskişehirlilere keyifli bir gün yaşatmayı amaçlıyor.

Farkındalık Yürüyüşü ve Rengârenk Stantlar

Festival kapsamında Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde saat 10.00‘dan itibaren çeşitli stantlar açılacak. Ilçe belediyeleri, engelli dernekleri, Eskişehir Barosu Engelli Hakları Komisyonu gibi sivil toplum kuruluşları da festivale katılarak farkındalık çalışmalarına destek verecek.

Bando Es-Es Eşliğinde Farkındalık Yürüyüşü

Ulus Anıtı’nda saat 13.00‘te başlayacak olan ve Bando Es-Es’in de eşlik edeceği farkındalık yürüyüşü Adalar’da son bulacak. Yürüyüşe katılımcılar, engelli bireylerin günlük yaşamda karşılaştığı zorluklara dikkat çekerek toplumda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Sahne Gösterileri ile Eğlence Dolu Bir Gün

Gün boyu çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği festivalde halk oyunları gösterileri, konserler ve tiyatro oyunları gibi çeşitli sahne gösterileri de yer alacak.

Yetkililerden Engelsiz Bir Araya Çalma Çağrısı

Yetkililer, Eskişehirlileri 29 Haziran Cumartesi günü Engelsiz Sokak Festivali’ne davet ederek “Engelleri hissetmediğimiz bir etkinlikte bir arada olalım.” çağrısında bulundular.

Engelsiz Sokak Festivali ile Eskişehir’de Renkli Bir Gün!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.