1. Haberler
  2. Haberler
  3. eMillî Takım Seçmeleri Başlıyor! Mobil Oyuncular Millî Forma İçin Yarışacak

eMillî Takım Seçmeleri Başlıyor! Mobil Oyuncular Millî Forma İçin Yarışacak

featured
service

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), eFootball Mobil oyun platformunda ülkemizi temsil edecek millî oyuncuları belirlemek için Turkcell eMillî Takım seçmelerini başlatıyor. 26-27 Ekim tarihlerinde online (çevrim içi) olarak düzenlenecek olan seçmelerde, ilk kez mobil oyun üzerinden millî oyuncu seçimi gerçekleştirilecek.

Turkcell’in isim sponsorluğunu üstlendiği organizasyonda, seçmelerde birinci olan oyuncu, 2024 sezonunda FIFA’nın düzenleyeceği FIFA WORLD CUP 2024 turnuvasında eMillî takım formasıyla Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanacak.

Başvuru ve Katılım Şartları

Seçmelere katılmak isteyen oyuncuların 16 yaş ve üzeri olmaları ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor. Başvurular, 21-26 Ekim tarihleri arasında https://battlefy.com/emillitakim adresinden yapılabilecek.

Seçmeler ve Organizasyon Takvimi

Seçmeler iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. İlk aşama olan online elemeler, 26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek ve eleme usulüyle son 6 oyuncu belirlenene kadar devam edecek. Katılımcıların bu tarihlerde turnuvaya katılması zorunlu.

Seçmelerin final aşaması ise 2 Kasım’da offline (çevrim dışı) olarak gerçekleştirilecek ve son 6 oyuncu arasında yapılacak karşılaşmalarla eMillî takım oyuncusu belirlenecek.

Organizasyon Takvimi:

  • 21-26 Ekim 2024: Duyuru ve Başvuru Süreci
  • 26-27 Ekim 2024: Online (Çevrim içi) Elemeler
  • 2 Kasım 2024: Offline (Çevrim dışı) Final
eMillî Takım Seçmeleri Başlıyor! Mobil Oyuncular Millî Forma İçin Yarışacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.