1. Haberler
  2. Spor
  3. El Clasico Heyecanı! Real Madrid-Barcelona Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Nasıl İzlenir?

El Clasico Heyecanı! Real Madrid-Barcelona Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Nasıl İzlenir?

featured
service

La Liga’nın 11. haftasında futbolseverlerin merakla beklediği El Clasico, bu akşam Santiago Bernabéu’da oynanacak. Real Madrid-Barcelona maçı nasıl izlenir, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak, Arda Güler forma giyecek mi? Haberimizde…

İki ezeli rakip bugüne kadar 257 kez karşılaştı. Real Madrid, bu karşılaşmalardan 106 galibiyetle ayrılırken, Barcelona 100 kez sahadan zaferle çıktı. 51 mücadele ise berabere sonuçlandı. Son olarak 21 Nisan 2024’te oynanan karşılaşmayı Real Madrid, 3-2’lik skorla kazanarak sahadan mutlu ayrılmıştı.

Madrid’de Eksikler Can Sıkıyor

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında aldığı 5-2’lik galibiyetin moral ve motivasyonuyla sahaya çıkacak. İkinci yarıda gösterilen üstün performansla 0-2’lik skoru tersine çeviren Madrid ekibi, Santiago Bernabéu’da sergilediği iç saha başarısını sürdürmek istiyor. Ligde iç sahada oynadığı 5 maçı da kazanan Real Madrid, bu seriyi El Clasico’da da devam ettirme peşinde.

Ancak Ancelotti’nin planlarını sakatlıklar zorlaştırıyor. Kaleci Thibaut Courtois’nın yanı sıra Dani Carvajal, David Alaba ve Rodrygo’nun sakatlıkları nedeniyle bu önemli maçta görev yapamayacakları açıklandı. Kaleyi Andriy Lunin koruyacak.

Barça Liderlik Moraliyle Sahada

Barcelona, La Liga’da lider konumda bulunurken hafta içinde Bayern Münih’i Şampiyonlar Ligi’nde mağlup ederek güven tazeledi. Hansi Flick’in öğrencileri, bu zorlu mücadeleye büyük bir özgüvenle çıkacak. Katalan ekibi, ayrıca bu karşılaşma için özel olarak hazırlanan ve Coldplay’in yeni albümü Moon Music‘e ithafen tasarlanan bir forma ile sahada olacak.

Barcelona’da Marc-André ter Stegen’in diz sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacağı açıklanırken, kaleyi İñaki Peña’nın devralması bekleniyor. Ayrıca Ronald Araújo, Andreas Christensen, Marc Bernal ve Ferran Torres’in de sakatlıkları devam ediyor.

Arda Güler Sahada Olacak mı?

Karşılaşma öncesi tüm gözler, Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler’in üzerinde. Milli oyuncumuzun sakatlığını tamamen atlatıp bu önemli maçta süre alıp almayacağı büyük merak konusu. Teknik direktör Ancelotti’nin maç önü açıklamaları heyecanla bekleniyor.

Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak karşılaşma, S Sport+ platformundan canlı yayınlanacak. Turkcell TV+ aboneleri de mücadeleyi uygulama üzerinden takip edebilecek.

El Clasico Heyecanı! Real Madrid-Barcelona Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta, Nasıl İzlenir?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.