1. Haberler
  2. ANKARA
  3. EGO Duyurdu! Kredi Kartlarına Yansıtılmayacak

EGO Duyurdu! Kredi Kartlarına Yansıtılmayacak

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı EGO Genel Müdürlüğü, bugün öğle saatlerinde toplu taşıma sisteminde yaşanan teknik aksaklıkla ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre, Elektronik Ücret Toplama Sistemi’ne ait otobüslerde ve raylı sistem istasyonlarındaki validatörlerde, bankacılık sisteminden kaynaklanan kısa süreli bir sorun meydana geldi. Vatandaşların kredi kartı ile geçiş işlemlerinde aksamalar yaşandı.

EGO Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bugün öğle saatlerinde, EGO Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Elektronik Ücret Toplama Sistemine ait otobüslerde ve Raylı Sistem İstasyonlarındaki validatörlerde, bankacılık sisteminden kaynaklanan bir sorun meydana gelmiştir. Bu sorun nedeniyle kredi kartıyla geçiş işlemlerinde kısa süreli aksaklıklar yaşanmıştır.

Saha ekiplerimiz sorunu hızla tespit ederek gerekli müdahaleyi yapmış ve sistem normale dönmüştür. Sorundan etkilenen vatandaşlarımızın geçiş ücretleri, ilgili banka ile yapılan görüşmeler sonucunda, kredi kartı ekstrelerine yansıtılmayacaktır.

Yaşanan aksaklık için özür diler, anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. Sistemimiz sorunsuz şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

EGO Duyurdu! Kredi Kartlarına Yansıtılmayacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.